![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#641 |
ford::expert
![]() Imię: Michał
Model: Mondeo MK5 FL Vignale
Silnik: 2.0EcoBlue
Rocznik: 2020
|
![]()
zalezy od sytuacji. Ale zdarza sie ze go puszczam przed siebie (jesli jest miejsce na taki manewr) i niech miga komus innemu.
Ale tez jak widze ze ten lewy pas sie posuwa i za chwile sie rozladuje, to zostaje i puszczam go dopiero po wyprzedzeniu aut po prawej stronie.
![]() |
#642 | |
Prawie Moderator...
![]() Zarejestrowany: 07-04-2008
Model: Tipo SW
Silnik: 1.4 T-JET
Rocznik: 2017
|
![]() Cytat:
Wiedziałem, że znajdę: Po słupkach widać, że wyjechał 100m przede mną... Dziadek pewnie się nie upewnił albo nie potrafi już ocenić odległości... Chociaż swoje możliwości powinien znać i brać pod uwagę... Jego maksymalna prędkość dalej to ok. 60km/h...
Bądź NIEBIESKI - wstąp do Klubu ![]() Ostatnio edytowane przez Andrzej ; 06-12-2015 o 23:18 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#643 | |
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 01-07-2012
Model: Ford Focus
Silnik: 1,8 TDDi
Rocznik: 1999
|
![]() Cytat:
Olewam typa jak telefon z nc+ Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. niech sobie miga, trąbi, może nawet zatańczyć. Jadę z prędkością jaką narzuca mi ruch, jeśli tylko sznurek się rozluźnia wpuszczam narwańca albo też przyspieszam, jeśli nadal zamierzam jechać dużo szybciej niż pas prawy. Trzeba mieć dużo cierpliwości i zrozumienia. Szkoda nerwów na takie bzdety. Baranów nie brakuje, a w przypadku takich pospieszalskich najlepszą bronią jest spokój. Xperia Z1 tap tap
![]() |
![]() |
#644 | |
ford::beginner
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2008
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#645 |
ford::advanced
![]() Imię: Henryk
Model: inny
Silnik: 3,6
Rocznik: 61
|
![]()
Chętnie wstawiłbym tu swoje filmiki, ale w związku z faktem, że rejestrator posiadam od niedawna (a okres przedawnienia karalności wykroczenia upływa po 2 latach), nie chcę się narażać na jakieś tam konsekwencje, bo sam do świętych nie należę. Co prawda nie jestem złośliwym "psim potomkiem" (czytaj jak chcesz), ale zdarza mi się wcisnąć but w podłogę, wyprzedzić na ciągłej, czy też nie zapiąć pasów (one strasznie uciskają moją osobowość). A swoją drogą - choć wiem, że to Twój temat - niby z jakiej racji, nie można wklejać przykładów nagannych zachowań, zarejestrowanych przez innych? Mając na uwadze, że nie do wszystkich dociera słowo pisane, czasami trzeba podeprzeć się przykładem i taki przykład został tu wklejony.
§23 Ostatnio edytowane przez Andrzej ; 08-12-2015 o 15:54 Powód: wydzielenie dyskusji z tematu |
![]() |
![]() |
![]() |
#646 |
Prawie Moderator...
![]() Zarejestrowany: 07-04-2008
Model: Tipo SW
Silnik: 1.4 T-JET
Rocznik: 2017
|
![]()
To znaczy, że za ok. 2 lata przybędzie materiału w temacie? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dyskusja o agresji na drodze była bardzo emocjonująca, ale nie tylko tego doświadczamy na drodze: Byłem trochę zły tego dnia i odreagowywałem gadaniem do siebie...
![]() |
#647 | |
|
![]() Cytat:
BTW: chyba filmik nie moze swiadczyc przeciwko tobie. No chyba ze sie przyznasz ze to ty prowadziles pojazd. A masz konstytucyjne prawo odmowic odpowiedzi.
![]() |
![]() |
#648 | ||
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#649 | |
|
![]()
No ja nie wiem do jakiego stopnia przekraczasz przepisy. Wspomniales np. o podwojnej ciaglej wiec pociagnalem to dalej. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dla mnie spoko. BTW w CZ limity sa ustawione na +10km/h (realnych)
Cytat:
Oczywiscie w rezultacie obciazony moze byc wlasciciel pojazdu (juz to w PL wprowadzili?) ale konsekwencje sa wtedy troche inne.
Focus 1.6 2000 | Focus MK2 1.8tdci 2007 | Mondeo MK4 Kombi FL 2.0tdci 2010 | Mondeo MK5 Kombi FL 2.0 EcoBlue Vignale 2020 Ostatnio edytowane przez MaXyM ; 07-12-2015 o 20:55 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#650 | |
|
![]() Cytat: