![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#651 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Przemek
Model: Mondeo MK5
Silnik: 1.5 EB 160KM AT6
Rocznik: 2015
|
W sobote odebralismy pierwsze firmowe MKV 1.5 EB M6. 100 km po wyjechaniu z salonu zapalila sie lampka silnika. W poniedzialek w ASO skasowali komunikat bledu i wypuscili na ulice. Lampka zaswiecila sie ponownie po kilku minutach, samochod zostal w warsztacie.
Serwis zarzadzil, ze wymieni sonde lambda, ale nie maja jej na stanie. Samochod postoi w warsztacie tydzien, a kolega zwiedza miasto w zastepczym Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dobry poczatek, juz sie nie moge doczekac co sie stanie z moim, bo start tez wyboisty: w Etis juz 4 razy zmieniala sie data produkcji (raz nawet na 31.11.0002), a gdzies po drodze w historii zlecen pojawila sie diagnostyka sieci Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez PanPrzemek ; 27-10-2015 o 17:22 |
|
|
|
|
|
#652 |
|
ford::expert
![]() Imię: Marek
Model: Mondeo MK5 Titanium, Fiesta MK8 ST-Line
Silnik: 2.0 EB, 1.0 EB
Rocznik: 2016, 2019
|
Miliony kilometrów testów, rok produkcji (a w zasadzie nawet 3 lata). W jaką to stronę zmierza?... :-(
|
|
|
|
|
|
#653 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Przemek
Silnik: 1.5 EB 160KM AT6
|
Oj tam, oj tam. Sonda Lambda, to drobiazg. Moze troche mi sie nie chce wierzyc, ze musza ja sciagac z niemiec i raczej jestem sklonny twierdzic, ze to pretekst i beda dopiero szukali przyczyny.
Ta wpadka nie zmienia faktu, ze pierwszy odbior bardzo pozytywny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#654 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 08-08-2015
Model: Mondeo
Silnik: 1.5 Ecoboost
|
Szczerze, ja bym się nie zdziwił, gdyby musieli ściągać. Pamiętam wiele lat temu w Mondeo poprzednim zepsuł się elektryczny mechanizm podnoszenia i opuszczania jednej z szyb. Jeździło się bodaj ze 2, czy 3 tygodnie na łasce otwierania kierowcy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#655 |
|
ford::professional
![]() Imię: slawek
Model: MK5
Silnik: był 2,0 EB 203 AT=> 240 by mm32
|
Witam dzisiaj zmieniałem kola na zimowe wziąłem 16 alu i myślałem że gorzej będzie to wyglądać ale jest ok a komfort jazdy o wiele wyższy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., jednocześnie zgłosiłem odstające plastiki w tylnych drzwiach przy przełącznikach szyb ten kewlar czarny, u mnie odstają oba. Kierownik serwisu zrobił zdjęcia i wysyła do Forda i powiedział że jeśli występuje to nawet w nowych to obawia się czy jak przyjdą nowe czy one będą proste, tak więc czekam na info od kolegów co wcześniej zgłaszali jak została zalatwiona sprawa. Zachęcam wszystkich do zgłaszania przy okazji takich duperel bo czym więcej zgłoszeń tym lepiej.
|
|
|
|
|
|
#656 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 30-11-2010
Model: Mondeo Mk5
Silnik: 1.5EB Titanium X
|
|
|
|
|
|
|
#657 |
|
|
Jak wymienią to koniecznie daj znać ciekawy jestem efektu.
|
|
|
|
|
|
#658 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Michał
Silnik: 2.0 TDCI
|
Ja też na swoją czekam. Ale ona jest bardzo tania...jakieś kilkadziesiąt złotych...co jest ceną niewiarygodnie niską
|
|
|
|
|
|
#659 |
|
|
JAka cena tak jakość Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#660 | |
|
ford::advanced
![]() Imię: Michał
Silnik: 2.0 TDCI