![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#681 |
ford::professional
![]() Imię: Grzegorz
Model: Ford Mondeo kombi Gold X
Silnik: 2.O TDCi Duratorq
Rocznik: 2008/2009
|
![]()
mnie niedługo roczek ale co tam.
![]() |
#682 | |
![]() Imię: Adam
Model: Ford Mondeo Titanium X Pac
Silnik: Petrol 240HP
Rocznik: 2014
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#683 |
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 05-06-2004
|
![]()
frompoland[/b] te 6 miesiecy to pryszcz, jeszcze na pewno z trzy lata tu posiedzę bo juz zapadła decyzja o kupnie mondziaka MKIV (pod warunkiem, ze od początku będzie oferowany w dieslu z automatem) PS. Dzięki za fotki.
![]() |
#684 |
|
![]()
luzik... jak dobrze pojdzie ja kupuje smax'a w automacie ale benzynka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (nie lubie stresu zwiazanego z dieslem) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#685 | |
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 10-01-2006
Model: Fusion
Silnik: Hybrid
Rocznik: 2015
|
![]() Cytat:
ja równiez witam nowego kolegę BDW black, Małkinia to jest koło Krzeszowic ??
Jeden Procent dla "Małego Komika" Jest: BMW E61 LCI 520D Ford Fiesta MKVII 1.25 82 PH GOLD były Ford Mondeo MKIII 2.5 V6 GHIA SPRZEDAM http://www.polskajazda.pl/Samochody/Ford/Mondeo/56936 Ford Mondeo MKII 1.8 16V LPG , CB on-board http://polskajazda.pl/Samochody/Ford/Mondeo/2216 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#686 |
ford::average
![]() Zarejestrowany: 02-09-2006
|
![]()
Witam nowego kolege na forum! Niech autko śmiga pięknie i pali jak najmniej. :fcp1
![]() |
#687 | ||
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 18-01-2007
|
![]() Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
|
![]()
black, wiec uzupelnij poprawnie profil i nie wstydz sie tego skad pochodzisz... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 18-03-2006
|
![]()
Witaj Kolego,
a co do Małkinii, to jest bliziutko rzeki Bug i fajnego starego mostu. Pozdro
![]() |
#690 |
ford::beginner
![]() Imię: Zbyszek
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDDI
Rocznik: 2001
|
![]()
Znalazłem ten temat więc wypada się przywitać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No więc witam wszystkich szcześliwych i nieszczęśliwych Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. posiadaczy Fordów. P.S Jeśli ktoś w pobliżu Tychów ma Mondeo 1.8TD to chętnie bym się takowym przejechał żeby zobaczyć różnice w stosunku do mojego egzemplarza Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (to mój pierwszy Ford). prosze o pw Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |