![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#61 |
ford::advanced
![]() Imię: M
Model: Modeo MK5
Silnik: 2.0 TDCi 180 KM
Rocznik: 2017
|
![]()
Fotek nie miałem czasu robić, poza tym nie umiem jeszcze rozmawiając przez telefon fotek strzelać jednocześnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wygląda na to iż ja chyba też nie będę spać, oczywiście posiedzę do późnych godzin, ale w sobotę zjawię się wcześniej już w ASO żeby cośniecoś tam może pomóc, a z mieszkania mam kawałek tam akurat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
ford::expert
![]() Imię: Łukasz
Model: Mondeo Mk4 Kombi Tit S, Fiesta Mk7
Silnik: 2.5T, 1.4
Rocznik: 2009, 2009
|
![]()
Dopiero się dowiedziałem o tej imprezce... podrzuciłem już temat na MKP... zobaczymy jaka impreza się określi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ja wstępnie się na to piszę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
![]() Imię: Grzesiek
Model: Mdo mkIV/Foka mkII fl
Silnik: 2.0TDCI 140KM/1.8TDCI 115KM
Rocznik: 2008/2008
|
![]()
u mnie jest szansa na sobotę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
![]() |
#64 |
ford::expert
![]() Imię: Jacek
Model: Mondeo Mk IV
Silnik: 2,0 tdci
Rocznik: 2010
|
![]()
ja przyjadę w sobotę rano i zostaję do niedzieli. na spanie przygarnie mnie Pinki, Maciek i Blady
![]() |
#65 |
ford::average
![]() Imię: Tomek
Model: Mondeo
Silnik: 2,0
Rocznik: 2015
|
![]()
AVE, zaglądałem do tego tematu nie raz, ale nie czytałem szczegółów...
suchy bór jest nadal aktualny?? a znajdzie się jedno łóżko wolne?? a co z Paintball, Speedball?? P.S. mógłbym szczegóły poprosić na PW?? pewnie jutro jak tu zaglądnę, to nie znajdę... a może będę dopiero za tydzień na forum... |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
![]() Imię: Emila
Model: Stilo , Citroen C5 2,0
Silnik: 1,6 16v ,,,2.0 16 v
Rocznik: 2004,2003
|
![]()
A jak przyjadę tylko na niedziele to gdzie Was znajdę?Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
[SIGPIC][/SIGPIC]Poszukuję blachoszczelki do naddźwiękowego podciśnieniowego pelengatora hydrostatycznego elektrogumonapawarki z przyczułapkami do hipertermobulgulatora wstecznego ślimakowicy boczno-spadowej z ryflem grzyla gulgownicy. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
![]() Imię: Tomek
Model: Mondeo
Silnik: 2,0
Rocznik: 2015
|
![]()
zwariowałaś?? tylko na niedziele??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
![]() Imię: Emila
Model: Stilo , Citroen C5 2,0
Silnik: 1,6 16v ,,,2.0 16 v
Rocznik: 2004,2003
|
![]()
Nie dam rady inaczej a i to nie jest pewne.
[SIGPIC][/SIGPIC]Poszukuję blachoszczelki do naddźwiękowego podciśnieniowego pelengatora hydrostatycznego elektrogumonapawarki z przyczułapkami do hipertermobulgulatora wstecznego ślimakowicy boczno-spadowej z ryflem grzyla gulgownicy. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |||
|
![]() Cytat:
Cytat:
aKTUALNE ... obecnie zostaje tylko dostawka bo domki mamy skompletowane. Musisz napisać z prośbą o przegarnięcie np. do domku nr 2. Panitball odpada przy takiej ilości osób niestety, musi być po 5 os w drużynie przy początkowej fazie zaawansowania Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Inaczej to będzie więcej narzekania niż grania. Cytat:
Zapewne gdzieś na kacu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Mamy czas do +- 15 godziny Ostatnio edytowane przez Komor ; 05-08-2010 o 01:11 |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
|
![]()
Ogólny plan zajęć:
Piątek: Przyjazdy(od 16) i posiedzenia w grupkach przy czymś mokrym Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Opcjonalnie można pozamawiać pizze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Sobota: Śniadanka we własnym zakresie Wyjazd do ASO na kilka godzin Opcja: Zwiedzanie skansenu w Bierkowicach ([Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]) Przyjazd na miejsce i grill wieczorny Niedziela: Śniadanka we własnym zakresie Wyjazd Proponuje wyżywienie zakupić sobie wcześniej ,teraz już trochę za późno na dopłaty do tego. Ja mogę wsiąść jednego malutkiego grilla, jeśli możecie bierzcie swoje, zrobimy to we własnym zakresie. Szkoda że nie wyszło tak jak miałem w planie, ale niestety za późno zabrałem się za organizację tego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
|