![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#61 | |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 24-04-2008
Model: -
Silnik: -
Rocznik: -
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#62 | |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 28-01-2008
Model: MK3 kombi
Silnik: 2.0 TDDI
Rocznik: 2001
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#63 | |
|
![]() Zarejestrowany: 24-04-2008
Model: -
Silnik: -
Rocznik: -
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#64 | ||
|
![]() Imię: Hans Joerg von Wafell
Model: Mondeo Mk4
Silnik: 2.5t
Rocznik: 2007
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#65 |
|
|
Tak też napisałem, tyle, że sachs robiąc dla motorcrafta większą wagę przykłada do kontroli jakości a dla siebie leci po kolei.
|
|
|
|
|
|
#66 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#67 |
|
|
Nie powiedziałem, że mają dwie linie technologiczne tylko, że bardziej dbaj o kontrolę jakości czyli amortyzatory ze znaczkiem Ford są sprawdzane tak, że nie nie powinien trafić tam uszkodzony/wybrakowany itp,. amortyzator. To samo jest w Delphi -kolega tam pracuje i mówi, że tam też się robi.
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
![]() Zarejestrowany: 15-07-2010
Model: Mondeo TITANIUM X
Silnik: 2.0 diesel-140 Km
|
Witam, podejrzewam że Sachs bardziej dba o renomę własnej nazwy niż Motorcraft, pomyślcie zanim coś napiszecie !!!
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
ford::average
![]() Imię: Damian
Model: Mondeo MK III
|
Temat dotyczny : ,,Buja tyłem na nierównościach''
Rozumiem panowie waszą goryczke i ze najchetniej byscie sobie co niektorzy dali po pysku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale prosze o pomoc w problemie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a o tym kto co robi jaki producent to zalozcie sobie nowy temat na ogolnym i tam niech kazdy wyglasza swoje zdolnosci tworcze bo z niektorych tematow co czytam przy okazji pare osob kompletnie nie ma zielonego pojecia a zgrywa wielkich fachowcow od em ka trojki...(ethernal nie mam na mysli Ciebie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) zreszta chyba grono tych osob nie wypowiadalo sie w tym temacie lub byc moze nie dojrzalem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A powracajac do tematu panowie ktorzy maja/mieli ten problem co pozmienialiscie i jak efekty ?? Ostatnio edytowane przez Lasko1990 ; 07-10-2010 o 01:04 |
|
|
|
|
|
#70 | ||
|
|
Cytat:
Oczywiście że Sachs dba o własną renomę i własnie dlatego zarówno dla Forda (motocraft) jak i pod własną marką wypuszcza produkty o wysokiej jakości - przechodzą tą samą kontrolę jakości, a różnica w cenie wynika tylko i wyłącznie z narzutu Forda. Oczywiście zdarzają się jednostkowe przypadki wadliwych egzemplarzy, ale tak jest ze wszystkim Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Podobnie jest z Bilstein`em, KYB itp. KONIEC OT z mojej strony Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Cytat:
Pragnę nadmienić ze przed tą wymianą autko strasznie zarzucało tyłem i było mało przewidywalne w prowadzeniu ...
|
|