![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#61 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2.0 TDCI 140 ->163KM
Rocznik: 2012
|
Proszę bardzo wypisane wszystkie żarówki jakie i gdzie powinny być: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Google, druga pozycja na liście wyszukiwania "żarówki Mondeo MK4" -
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Ford Mondeo MK4 •Światła pozycyjne przód: W5W •Światła pozycyjne tył: P21/5W •Świtała krótkie: H7 lub ksenon D1S •Światła drogowe: H1 •Kierunkowskazy przednie: PY21W •Kierunkowskazy tylne: PY21W •Kierunkowskazy boczne: W5W •Światła cofania: P21W •Światła stopu: P21/5W •Światła przeciwmgielne przednie: HB4 •Światła przeciwmgielne tylne: P21W •Oświetlenie tablicy rejestracyjnej: LED
|
|
|
|
#63 | |
|
ford::beginner
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2.0 TDCI 140 ->163KM
Rocznik: 2012
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
OK. Skopiowałem z podanego linku bez analizy.
|
|
|
|
#65 | |
|
Junior Moderator
![]() Zarejestrowany: 09-09-2004
Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2008
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Bartosz
Model: Galaxy
Silnik: 2.0 tdci
|
czesc koledzy. dzis wymienilem wszystkie zarowki z tyłu i wiem juz co nie tak jest.
wymieniajac zarowki zapalalem auto po kazdej jednej zamontowanej zarowce i wszystko dzialalo ok dopoki nie wkrecilem zarowki od swiatel hamowania. gdy ja wkrecilem wszystko zgaslo w lewej lampie znowu wiec myslalem ze to wina zarowki i pojechalem po nowa lecz po zamontowaniu jej nadal gasna wiec na chwile obecna jezdze pew lewego stopu ;p myslicie ze trzeba wymienic caly wklad? |
|
|
|
|
|
#67 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Bartosz
Model: Galaxy
Silnik: 2.0 tdci
|
sprawa załatwiona pogrzebaklem conieco srubokretem w gniezdzie zarowki to nagiąłem tu przegiąłem i cacy wszystko jak z fabrykiGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wiem ze moze to malo profesionalne ale naszczescie dzialaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Konrad
Model: ford mondeo
Silnik: 2,2 diesel
Rocznik: 2009
|
Odbiornik częstotliwości zdalnego sterowania mam pytanie moze ktos bedzie wiedzial
witam mam problem mianowicie ford mondeo mk4 odpalanie power shift nie odczytuje kluczyka wywala bezpiecznik caly czas od Odbiornik częstotliwości zdalnego sterowania 5 A gdzie szukac problemu kluczyki sprawne wymienione baterie |
|
|
|
|
|
#69 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 05-06-2007
Model: S-max FL, Ecopasqda st-line,Edge 2fl
Silnik: 2.0 tdci, 1.0 w 3 cyl at6, 2.0 w 4cyl at8
Rocznik: 2010,2018,2019
|
A podlaczyles auto pod ids? Często podaje gdzie jest zwarcie np. Nazwę modułu. Jest nadzieja na nakierowanie. W innym przypadku szukanie zwarcia kabel po kablu. Auto bite? Jak długo jeszcze masz?
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Konrad
Model: ford mondeo
Silnik: 2,2 diesel
Rocznik: 2009
|
Odbiornik częstotliwości zdalnego sterowania mam pytanie moze ktos bedzie wiedzial
witam mam problem mianowicie ford mondeo mk4 odpalanie power shift nie odczytuje kluczyka wywala bezpiecznik caly czas od Odbiornik częstotliwości zdalnego sterowania 5 A gdzie szukac problemu kluczyki sprawne wymienione baterie Bump: bylo podlaczone pod komp bylo wszystko ok do wczoraj i nagle padlo nie otwiera i nie zamyka drzwi z pilota komunikat kluczyk nie rozpoznany_ i tak jak pisalem wczesniej wywala bezpiecznik 5A caly czas moze gdzies zwarcie na antenie od pilota ale podobno jest ich kilka gdzie szukac |
|
|
|
![]() |
|
| Tagi |
| immobilizer , kluczyk , mk4 |
|
|