Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Strefy klubowe > strefa|lubuska
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 01-07-2011, 22:07   #61
Jitter
Fusioneer

Imię: Rafał
Model: Fusion Trend Gold-X
Silnik: DuraTec 1.4 (FXJA)
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Gdzie naprawiacie swoje Fordziki?

Sprawdzimy, kolego, sprawdzimy... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Stary 16-07-2011, 14:46   #62
kapasso

Witam
Czy to chodzi dokładnie o ten warsztat co jest zaraz przy salonie forda na Batorego ?Ma takei wielkie logo Forda nad wjazdem .?
  Odpowiedź z Cytatem
Stary 16-07-2011, 19:34   #63
pawelek079

Cytat:
Napisał nicram4 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Piszecie o lakierni i diagnostyce, a ja jestem ciekawy gdzie fachowo i nie za drogo zrobią takie rzeczy jak wymiana tarcz, szczęk hamulcowych, przeguby, wahacze i takie tamGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Oczywiście w Zielonej Górze
czesc jak chcesz to ci moge zrobic naprawic autko pracowalem u piotrka i serwisie kupe lat a tak teraz mam warsztat jak cos to zapraszam zawsze bedzie mozna sie dogadac tel 663434599
  Odpowiedź z Cytatem
Stary 16-07-2011, 19:45   #64
pawelek079

Smile Odp: Gdzie naprawiacie swoje Fordziki?

[QUOTE=falubaz;1625821]Witam a gdzie w Zielonce wymieniacie filtry oleje itp.?[/Q pracowalem u piotrka kupe lat jak cos to moge ci zrobic usluge na orginalnych rzeczach za dobre pieniadze tanio i dobrze jak cos to zapraszam 663434599
zawsze mozna ustalic co i jak

Ostatnio edytowane przez pawelek079 ; 16-07-2011 o 19:50
  Odpowiedź z Cytatem
Stary 16-07-2011, 20:18   #65
kapasso

Cytat:
Napisał pawelek079 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
tez robilem kupe lat serwisie forda i u piotrka na batorego a teraz mam warsztacik robie tanio i dobrze specjalizuje sie głownie fordami zapraszam z.g nr tel 663434599 polecam i inne autka tez
Polecam ,.polecam miałem awarie z wlewem paliwa - coś przeciekało podczas tankowania....solidna obsługa i fachowa , a do tego jeszcze wiele innych spraw technicznych się można dowiedzieć na temat auta ...jeszcze raz polecam
  Odpowiedź z Cytatem
Stary 27-07-2011, 13:36   #66
Dioter
ford::amateur

Model: Mondeo mk3
Silnik: 2.0 16v Duratec HE
Rocznik: 2001

Witam. Mam problem dosyć duży, aktualnie jestem w Holandii mam Forda Mondeo MK3 2.0 Duratec 2001r. I najprawdopodobniej urwała mi się jedna z klapek (przepustniczek) lub jego część i wpadła do cylindra. Objawy są następujące ogromne bicie silnika nie pali na któryś gar ale nie wiem na którym, no i oczywiście nie ja się jechać. Wcześniej ewidentnie miałem problem z tymi klapkami bo nie miał mocy szarpał i mulił strasznie. Posiadam już nowy kolektor ssący do modeli z roku od 2003-> separator oleju i rurki. Teraz potrzebuje konkretnego mechanika który rozbierze mi silnik zobaczy co się stało w tym silniku i wymieni mi kolektor ssący wraz z osprzętami. Interesuje mnie tylko Woj.Lubuskie mieszkam w Słubicach i do 100km mogę przywieść auto na lawecie. Zainteresowanych Proszę o kontakt e-mail : [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] / GG: 4244879

Ostatnio edytowane przez Dioter ; 27-07-2011 o 13:38
Dioter jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 31-07-2011, 20:49   #67
barteks2
ford::average

Model: Focus Mk1
Silnik: 1.8 TDDI

Cytat:
Napisał liberator Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja wszystko robię u Piotra na Batorego.Oleje,filtry,płyny i części.Polecam.Jak poczytasz wyżej nie tylko ja jestem zadowolony z w/w serwisu.
To jest jakiś warsztat czy prywaciarz? Możecie podać dokładne namiary?
barteks2 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 31-07-2011, 22:02   #68
Krzysiek
ford::advanced

Imię: Krzysiek
Model: -
Silnik: -
Rocznik: -

Jadąc od strony Auchan'a w górę w kierunku salonu Ford'a po prawej stronie za 1 światłami będziesz miał duży plac, który aktualnie jest pusty, jedziesz kawałek dalej i jest wjazd właśnie do warsztatu Pana Piotra. Znajduje się on nieco w głębi. Oprócz Fordów stoją tam jeszcze Mercedesy bo 2 właściciel zajmuje się właśnie nimi.

Batorego 118 B
Stary 31-07-2011, 22:35   #69
barteks2
ford::average

Model: Focus Mk1
Silnik: 1.8 TDDI

Dzięki! A części też ma on swoje?

I czy drogo bierze za robociznę? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Na razie chcę tylko wymienić rozrząd...
barteks2 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 01-08-2011, 06:19   #70
Krzysiek
ford::advanced

Imię: Krzysiek
Model: -
Silnik: -
Rocznik: -

Części ma swoje, tylko trzeba go uprzedzić, bo się pyta czy ma swoje zamawiać czy jedziesz do niego już ze swoimi. Ile bierze za robociznę tego nie wiem, bo każda "fucha" jest inna, ale na pewno jest solidny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Odpowiedz

Zasady postowania