![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#781 | |
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
![]() Cytat:
Kolerga niestety UMIE "TAK SOBIE"...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Z językiem polskim menu będzie ZAWSZE język angielski "mówiony". Niczego się nie "wybiera", bo tak jest napisany soft do Sync2, że jak język "pisany" nie ma właściwego języka "mówionego" to jako mówiony takiemu językowi ZAWSZE towarzyszy angielski. BTW - wszystko można popsuć. Nawet cep (najprostszą z maszyn...) niektórzy potrafią...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
![]() |
![]() |
#782 |
ford::average
![]() Imię: Przemek
Model: Fusion
Silnik: 1.6 EcoBoost
Rocznik: 2013
|
![]()
Z wybieraniem miałem na myślę że możesz sobie wybrać menu po np przykład niemiecku to i wypadałoby zostawić paczkę voice de... i masz lektora niemieckiego.
Czyli jednak się wybiera Ale nie drążmy tematu. I ja i Ty raczej wiemy o co nam chodzi Ostatnio edytowane przez _Przemek ; 06-01-2025 o 19:32 |
![]() |
![]() |
![]() |
#783 |
ford::amateur
![]() Imię: Krzysztof
Model: FOCUS II
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#784 | |
FCP member
|
![]() Cytat:
Oryginalnie F12 zostały wydane po "zminie tytułu" z F11 na F12 na zlecenie Forda. Ta "zmiana tytułu" to jest JEDYNA RÓŻNICA pomiędzy F11 i F12. Moim zdaniem nadaje się to wprost do Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentoów. Oryginalnie to nie jest "bezpłatna aktualizacja". Ta FEJKOWA "aktualizacja" oryginalnie (w ASO Forda) kosztuje ca 250 USD!
![]() |
![]() |
#785 |
ford::beginner
![]() Imię: bogdan
Model: 2014
Silnik: hybryda
Rocznik: 2013
|
![]()
no ale kiedys musza wydac F12 co?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#786 | |
FCP member
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#787 |
ford::average
![]() Zarejestrowany: 10-02-2012
Model: Ford S-max
Silnik: 2.0 16V
Rocznik: 2006
|
![]()
Witam
Chciałbym zmienić menu na j. Polski, w explorer 2013 z usa, poczytałem i nie wiem czy dobrze zrozumiałem, proszę o wyprostowanie. Ford mi wygenerował plik 3.10 ale to będzie pod usa bez polskiego? Ta wersja tutaj "1680" to jest taka witaminka, która przeskakuje org soft Forda? , co zrobić aby zmienić język na polskie również w liczniku, mam kabel którym aktywowałem tempomat w smax, może podejdzie zamiast ucds ale nie pamiętam jaka aplikacja. Pliki po sciągnięciu kopiuje na pen w formacie Fat32? Czy mogę kartę z mapa wyjąć przed instalacja? |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
fusion , nawigacja |
|
|