![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#71 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 25-06-2004
Model: fazer 1000, mondeo mk3 ghia
Silnik: 1.0, 2.0 TDCi
Rocznik: 2004, 2005
|
M_G z Toba tez sie nie zgodze. Nie ma znaczenia co on lubi, w tym wypadku za to mu placa, byla to jego praca, niezaleznie od tego czy jechal F1 czy czymkolwiek innym. Nie ma tu dla mnie lapania dwoch srok za ogon. Podobnie jak nie ma znaczenia czy doznal takich obrazen na OSie, czy w F1, bo tam ludzie tez koncza zycie lub kariere. Stalo sie i jest to wliczone w "koszt"tego sportu. Rownie dobrze mogl byc mocno pokiereszowany po dzwonach jeszcze w BMW. Wtedy nie moglbys uzyc argumentu jaki wlasnie zaprezentowales.
W mojej ocenie cala ta dyskusja jest zbednym belkotem. Gosc zawodowo jezdzil czym sie dalo i to byla jego praca. Osobiscie mam nadzieje, ze wroci do sprawnosci i bedzie mogl kontynuowac. Jednak daleki jestem od bicia poklonow komukolwiek. |
|
|
|
|
#72 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 08-07-2009
Model: PASSAT B8 + VOLVO V40
Silnik: Klekoty po dwa litra
Rocznik: XXI w.
|
Widzisz sam mówisz że mu za to płacą , więc niech wybierze gdzie lepsza kasa a nie łapie jak najwięcej by mieć więcej kasy, bo chyba mu tego nie brakuje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. I tu się zgodzę z tobą , jest to wliczone w ryzyko zawodowe , ale to nie zmienia faktu że czasami można się opamiętać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
#73 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 25-06-2004
Model: fazer 1000, mondeo mk3 ghia
Silnik: 1.0, 2.0 TDCi
Rocznik: 2004, 2005
|
W czym ma sie opamietac Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Przestancie swirowac. W tym wypadku mozemy uproscic sprawe i powiedziec ze renault jest jego pracodawca. Skoro jego pracodawca pozwala i wysyla go na rozne akcje, to nie zrozumiale jest dla mnie wasze oburzenie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. W czym ma sie opamietac, moze powinien byl jeszcze F1 zostawic, bo to takie niebezpieczne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
MG piszesz tak, jakby zrobil cos czego mu nie wolno bylo. A to nie jest prawda. |
|
|
|
|
#74 |
|
|
Wolno mu tylko niech też czasami użyje rozumu,a nie tylko sercem działa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ,wiem że go ciągnie do wyścigu ale czasami trzeba pomyśleć. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
#75 |
|
![]() Zarejestrowany: 07-09-2008
Model: Mondeo 1
Silnik: 1.8 16V benzynka + podtlenek :)
Rocznik: 1996
|
sam nie wiem czy mu za rajd płacili .. nie zgodzę się z Tobą co do opamiętania .. bo f1 to dla niego praca połączona z frajdą.. aa OSy czysta frajda.. tak samo jak np gokarty dla mnie. Nie rozumiem dlaczego chcecie oceniać Roberta i dlaczego to wy macie decydować co ma robić w wolnym czasie? to tak jak ja bym wam zabronił jazdy rowerem, skakanie na skakance czy cokolwiek tak robicie.. swoją drogą chyba Button miał wypadek na rowerze i złamaną nogę.. jakoś nikt na niego nie psioczy. Wredny ten naród polski ..
|
|
#76 |
|
|
Ja mu nic nie zabraniam i niech sobie szaleje tylko jak ma F1 to jak mówisz to praca, więc jak czeka go praca za 3-4tyg to niech odpuści frajdę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. skończy się "robota" to niech bierze się za frajdę proste jak konstrukcja cepa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Ostatnio edytowane przez m_g ; 20-04-2011 o 16:44 |
|
|
|
|
#77 | |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 04-11-2008
Model: S-max Titanium S 163KM (na razie)
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2012
|
Cytat:
Widze,że tylko Ty mnie tu rozumiesz Kolego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#78 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 14-03-2005
Model: Focus , Suzuki DL 650 V-Strom
Silnik: 1,6 , 650
Rocznik: 1999 , 2005
|
no i zakończymy ten temat bo widzę że znowu zaczynacie biadolić że nie powinien że to że tamto,jego sprawa i jego pieniądze i nikomu nic do tego
|
|
|
![]() |
|
|
|