![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#71 |
|
ford::average
![]() Imię: Michał
Model: Focus MK3
Silnik: 1.5 EcoBoost
Rocznik: 2015
|
Błąd jest taki że nie zawsze ale bardzo często jak przelaczam na radio to wyskakuje mi w okienku napis "reading disc" i wszystko zasłania jedyny sposób żeby się go pozbyć to wyciągnąć płytę cd i ponownie ja włożyć. Jak ktoś nie używa cd to nie mógł tego zauważyć ja akorat zawsze mam jakaś płytę włożoną.
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
No to może zamień płytę CD na taką czytającą się bez problemów?
|
|
|
|
#73 |
|
|
z każdą płytą tak jest i nie jest to na pewno wina płyty cd, jak chce słuchać cd to wkładam cd i od razu ją czyta i gra, zmieniam na radio i wyskakuje "reading disc" ewidentny bug ale da się z tym żyć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 02-10-2015
Model: C-MAX 2013
Silnik: 2.0 HYBRID
Rocznik: 2013
|
Witam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Chciałbym odkopać trochę temat...
Mam Forda C-Maxa Hybryde sprowadzonego z USA. Ostatnio akutalizacja softu była w 2012... Wszedłem więc na australijską stronę, zarejestrowałem się, wszystko było ok, pobrałem ten ich cały program sprawdzający wersje, podpiąłem do cmaxa, zainstalowało się w 15 sekund, podpiąłem ponownie aby wiadomo pobrać aktualizację wersji i ku mojemu zaskoczeniu miała ona 1KB i pobrała się w 15 sekund... to jakby nic się nie pobrało.. po wejściu w historie pobierania aplikacji data i soft zmieniły się na z 2012 na 2016 z dzisiejszą datą... I tu moje pytanie czy jest możliwe że soft przez te 4 lata miał aktualizację 1KB? Chyba że ja coś robię nie tak... było napisane że będzie potrzebny pendrive 2GB a tu taki szok... Oczywiscie mowa o SYNC2, 8 cali... Jakieś pomysły? Lub czy ktoś dysponuję prawdziwą dużą wersją aktualizacji z bieżącego roku i mógłby podać linka do niej tutaj z dropboxa czy coś takiego? Lub wytłumaczyć mi co robię nie tak? Bo ciężko mi uwierzyć, że przez te 4 lata nie było żadnej dużej aktualizacji, a jak była to tylko na te kilka KB.... Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#75 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
|
Cytat:
wersja 3.08.15128
|
|
|
|
#76 | ||
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 02-10-2015
Model: C-MAX 2013
Silnik: 2.0 HYBRID
Rocznik: 2013
|
Cytat:
Dysponujesz może obecną wersją, lub jakąś stroną gdzie mógłbym ją zainstalować i pobrać i wgrać do siebie?? Może jakiś dropbox lub cos w tym stylu? EDIT: Ponieważ no z samej tej strony australijskiej (stosujac sie do poprzednich wpisow) pobiera mi sie sam checker a po "zreportowaniu" w celu pobrania nowej aktualizacji pobiera się... 1KB..... Bump: Cytat:
Ostatnio edytowane przez pawelni ; 04-05-2016 o 19:44 Powód: Zapomniałem |
||
|
|
|
|
|
#77 |
|
|
Witam, mam taki problemik zainstalowałem najnowszą wersję 3.08 z australijskiej strony wszystko jest spoko brak języka polskiego nie przeszkadza ale niestety coś mi nie leży ten australijski akcent i chciałbym jednak wrócić do wersji europejskiej posiada ktoś może instalkę dla EU ?
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Marcin
Model: FORD FOCUS MKIII TREND SPORT KOMBI
Silnik: 1.6 Ecoboost 150KM -> 182KM
Rocznik: 2012
|
Uwaga: Jak chcecie mieć w przyszłości aktywowaną nawigację to nie instalujcie aktualizacji sync2 z australijskiej strony!
Mam jeden przypadek, że po takiej aktualizacji nie da się aktywować nawigacji! Najlepiej jest nic samemu nie ruszać - aktualizację zrobię na miejscu. Ale jeżeli ktoś chce samemu aktualizować sync2 to lepiej/pewniej jest wgrać pełen pakiet aktualizacyjny. Link do pełnego pakietu z językiem polskim - ten na pewno jest dobry do aktywowania nawigacji (618MB): [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] ................................. Wysłano z telefonu przy użyciu autokorekty
Modyfikacje w moim aucie: Moc 182 KM + Radio sync2 + Nawigacja + Kamera wsteczna ![]() <tu wszystko o moim aucie> §23 Ostatnio edytowane przez BrudnyHenryk ; 07-05-2016 o 10:13 |
|
|
|
|
|
#79 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Marcin
Model: FORD FOCUS MKIII TREND SPORT KOMBI
Silnik: 1.6 Ecoboost 150KM -> 182KM
Rocznik: 2012
|
Po męczarniach udało się i w tym beznadziejnym przypadku (C-Max):
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ................................. Wysłano z telefonu przy użyciu autokorekty
Modyfikacje w moim aucie: Moc 182 KM + Radio sync2 + Nawigacja + Kamera wsteczna ![]() <tu wszystko o moim aucie> §23 Ostatnio edytowane przez BrudnyHenryk ; 09-05-2016 o 08:39 |
|
|
|
|
|
#80 | ||
|
FCP member
![]() Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
|
Cytat:
pomogłem mu online Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. cofając softa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Cytat:
Moja zabawa z nawigacjami Moje mody we własnym aucie - C+/Tempomat/ACC/BLISS/CTA/CHIP/SYNC2>SYNC3 LOGA stacji Radiowych w SYNC3 bez wymiany ACMa Ostatnio edytowane przez leszcz ; 08-05-2016 o 22:24 |
||
|
|
|
![]() |
|
|
|