![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#71 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 08-02-2015
Model: ford focus
Silnik: 1.6
Rocznik: 2005
|
Idea dobra, ale w praktyce ludzi będą okradać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
ford::expert
![]() Imię: wojciech
Model: Smax
Silnik: 2.0 TDCI / 140 KM
Rocznik: 2014
|
A propo przepisów. Po zmianie miejsca zameldowania czy jestem zmuszony do zmiany tablic rejestracyjnych? Kolega jeździ na obcych blacach ponad 2 lata i policja mówi podczas kontroli że powinien do miesiąca czasu zmienić ale jeśli nie zmienił to nic mu nie grozi . Czy to prawda? Zmieniłem powiat zamieszkania Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
![]() Imię: Łukasz
Model: Mondeo Mk4 Kombi Tit S, Fiesta Mk7
Silnik: 2.5T, 1.4
Rocznik: 2009, 2009
|
Sprawa jest niejasna. Najlepiej dopytać w urzędzie.
Tapnięte z Szajsunga MkIV
|
|
|
#74 |
|
F1 fan
![]() Imię: Wojtek
Model: Edge ST
Silnik: 2.7 na dwóch turbinach 335 KM
Rocznik: 2019
|
Jak powiat to powinieneś zmienić....
|
|
|
|
#75 |
|
Zablokowany
Model: nie ford, rzecz jasna
Silnik: spalinowy
Rocznik: 2023
|
A jak ten sam powiat, ale inne miejsce zamieszkania, to za prawo jazdy ze starym adresem jest mandacik? Bo już dziewiąty rok mam ten adres nieaktualny i jakoś nie mogę się zebrać...
Z płaceniem mandatów nigdy nie było problemu i "pan władza" nie zwracał na to uwagi. |
|
|
|
|
|
#76 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Piotr
Model: S-MAX TITANIUM
Silnik: 2.0 TDCI 163ps
Rocznik: 2011
|
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
![]() Zarejestrowany: 29-03-2011
Model: S-Max; Fiesta
Silnik: 2.0 TDCi 163KM; 1.4 TDCi
Rocznik: 2011; 2006
|
Nic nie grozi za to. Jedyny minus - jak sprzedasz autko musisz sobie zrobić wycieczkę do starego urzędu celem wyrejestrowania pojazdu. Ewentualnie może być też zonk w razie gdyby zabrali ci dowód rejestracyjny. Możliwe że go nie odzyskasz do czasu przerejestrowania.
|
|
|
#78 |
|
|
Dzięki za odpowiedzi. Więc narazie nie zmieniam prawka ponieważ mam piękną rejestrację RKR a po zmianie będę miał mniej lubianą , trąbioną klętą na drogach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zmienię tylko sam dowód a prawko mi jeszcze trochę posłuży. Chodziło tylko o to że autko na chwilę obecną jest zarejestrowane na adres pod którym już nie jestem już zameldowanyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A spoko dowodu mi nie wezmą bo nie mają póki co za co , auto było jest i będzie sprawne na bieżąco Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#79 |
|
![]() Imię: Piotr
Model: S-MAX TITANIUM
Silnik: 2.0 TDCI 163ps
Rocznik: 2011
|
|
|
|
|
|
|
#80 |
|
|
No i o to mi chodziło Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|