![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#71 |
|
ford::average
![]() Imię: Tomek
Model: Focus / Mondeo/ Mondeo ST220
Silnik: 1.6 100KM / 2.0 Ecoboost 240 PS / 3.0 V6
Rocznik: 2010 / 2011 / 2006
|
Na forum focusa jeszcze nie ma zdjęć wstawionych.. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
http://forum.fordclubpolska.org/showthread.php?t=216805 - FOCUS http://forum.fordclubpolska.org/showthread.php?t=220741 - MONDEO MK4 2.0 ECOBOOST https://forum.fordclubpolska.org/sho...d.php?t=274444 - MONDEO ST220 3.0 V6 |
|
|
|
|
|
#72 | |
|
ford::beginner
![]() Imię: Jurek
Model: Mondeo MK4 Titanium
Silnik: 2,3
Rocznik: 2008
|
Cytat:
I tak długo teraz wytrzymałem bez wstawiania Szkoda , że nie zabrałem aparatu foto - były by lepszejsze zdjecia - nie takie jak z telefona |
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
|
Poświęcę się i zaraz wstawię.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. poświęciłem dobrą godzinę i wsadziłem na inny serwer.. Forum forda nie rozumie miniaturek tylko wali w pełnym rozmiarze i rozciąga ekran.. Reszta jest w poście wyżej z moich zdjęć. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
http://forum.fordclubpolska.org/showthread.php?t=216805 - FOCUS http://forum.fordclubpolska.org/showthread.php?t=220741 - MONDEO MK4 2.0 ECOBOOST https://forum.fordclubpolska.org/sho...d.php?t=274444 - MONDEO ST220 3.0 V6 Ostatnio edytowane przez Haymaker ; 14-08-2016 o 22:21 |
|
|
|
|
|
#74 |
|
|
czekamy jeszcze na zdjęcia od Kasi,ale coś już jest wstawione
http://www.focusklubpolska.pl/showpo...&postcount=199 |
|
|
|
#75 |
|
|
zapodajcie kilka tu - bo tam trza sie zarejestrować a ja nie mam tam konta Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#76 |
|
|
Poświęciłem godzinę ! i wrzuciłem.. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. W lepszej jakości to jednak Matrix mógłby spakować i wstawić w formie pliku do pobrania..
http://forum.fordclubpolska.org/showthread.php?t=216805 - FOCUS http://forum.fordclubpolska.org/showthread.php?t=220741 - MONDEO MK4 2.0 ECOBOOST https://forum.fordclubpolska.org/sho...d.php?t=274444 - MONDEO ST220 3.0 V6 |
|
|
|
|
|
#77 |
|
|
Dzieki - fajnie wyszły
Niech żałują Ci co nie przyjechali - choc w Kaliszu i okolicach jest mnustwo zarejestrowanych użytkowników forum |
|
|
|
|
|
#78 |
|
![]() Imię: Damian
Model: Ford Mondeo Mk 3
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 23.12.2004
|
Spoko fotki ale ciekawe co tam jeszcze na focus club są za foty. Apetyt rośnie w miarę jedzenia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. niech kolega Matrix się weźmie zbierze i wsadzić tu coś. .
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
|
panowie wybaczcie ale mam internet bezprzewodowy i raczej chyba nie muszę nikomu tłumaczyć jakie oferuje on prędkości więc z tym wrzucaniem zawsze jest troszkę problemu.
Poczekam aż dojdą do nas zdjęcia od Kasi i wtedy będziecie mogli jeszcze bardziej ugasić pragnienie. Co do innych spotów to tak jak mówiłem,skupiam się głównie na spotach FKP bo tam głównie siedzę.Jeśli dojdzie do jakiegoś spota następnym razem to : okolice ozorkowa, okolice oleśnicy lub okolice częstochowy.Częstochowa tylko i wyłącznie jeśli grupa śląsk i grupa podbeskidzie będą chciały przybyć do miasta świętych. |
|
|
|
#80 |
|
![]() Imię: Damian
Model: Ford Mondeo Mk 3
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 23.12.2004
|
Święty nie jestem ale może bym i rodzinkę zabrał do miasta świętych... dawno mnie tam nie było daleko też nie mam....
|
|
|
|
![]() |
|
| Tagi |
| spoty |
|
|