![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#71 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 21-06-2005
Model: Mondeo MK4 Silver X
Silnik: 2.0 HE, 145 KM, PB
Rocznik: 2008
|
No ba, rafik obowiązkowo. W końcu będzie jakiś drugi Mondek oprócz mojego. Bo już mi zaczynało być trochę głupio. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Kolega Bauma niestety czasem nie bardzo dysponije, a szkoda, bo MKIII to bym se obejrzał szczegółowo, bo może bym se taki sprawił. :fcp2
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 21-06-2006
Model: MK2 ST24
Silnik: 2.5 V6 170PS
Rocznik: 1998
|
to moze jakbym sie zjawil to sprawdze mojego mondka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jakie to ma przyspieszenie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a chodzi mi konkretnie o roznice miedzy 1.6 a 1.8 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. czyli moglbys mi pomoc Marq, Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a masz manuala czy automat?
pozdrawiam rafik
|
|
|
#73 |
|
![]() Imię: Marcin
Model: Scorio
Silnik: 2.3 16v
Rocznik: 1996
|
czyżby po zlocie szykował się jakiś wyjazd do Koronowa?? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
|
hehe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nasz pas to chyba jedne z najlepszych miejsc do takiego testowania Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#76 |
|
|
a tak ogolnie bedac na tych zlotach przybywacie sami czy ze swoimi dziewczynami albo jakos :> Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. bo jakbym sie wybieral zeby nie bylo jakos glupio ze ze swoja bym przyjechal Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#77 |
|
![]() Zarejestrowany: 21-06-2005
Model: Mondeo MK4 Silver X
Silnik: 2.0 HE, 145 KM, PB
Rocznik: 2008
|
raf1k mam manuala, ale ja ze swoją emerycką jazdą to nie wiem czy się nadaję do testowania przyspieszenia. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A przybywamy różnie, czasem z kimś czasem sami, jak masz ochotę to możesz zabrać całą rodzinę, psa, rybki czy co tam jeszcze będziesz miał pod ręką. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. :fcp2
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
|
majstry, okrelście się na 100% czy jedziemy do Koronowa, bo nie wiem czy mam kołować sobie laqptopa do testów drogowych
[ Dodano: 2006-07-08, 11:37 ] a możeby zrobić tak, ze zaczniemy sporo wcześniej robiąc przy okazji jakiegoś grila nad wodą czy gdzieś, moja wizja tego jest taka, żeby spotkać się na Łuczniczce powiedzmy o 10. pojechać nad wode np do Samociążka czy do Pieczysk albo do Janowa - Janowo w sumie najbliżej], nad wodą jakiś gril [moge zabrać mojego] czy coś w tym rodzaju, posiedzieć pare godzin, pograć w siate czy coś podobnego potem jakbyście chcieli to na pas. |
|
|
|
|
|
#79 |
|
|
hmm wsumie niezla propozycja Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Marcin, a do czego Ci laptop :> tylko najwazniwejsze zeby pogoda dopisala Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i wtedy nad wode mozna smignac Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. moga byc pieczyska bo po drodze mamy pas Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#80 |
|
|
z Janowa tez po drodze do pasa, po co laptop, podepnę się złaczem dioagnostycznym i pomierzę sobie przyspieszenia, czasy, odczytam kody usterek, o ile są itp
|
|
|
|
![]() |
|
|
|