Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Samochody > Ford Fiesta
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 26-04-2010, 22:29   #791
boncio
ford::expert

Model: Audi Q3 Sportback/Mazda CX-3
Silnik: 1.4e 245KM/2.0 121KM
Rocznik: 2022/2019
Domyślnie Odp: Nowy Ford Fiesta,co sadzicie

Cytat:
Napisał caligator Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ja mam 16" wzór 7-ramienny D2XLH... dokładane są do częściowego pakietu stylizacyjnego...

nie brałem pakietu platinumGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A Ty nie masz wersji sport?

boncio jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 27-04-2010, 16:45   #792
caligator
ford::average

Model: Fiesta
Silnik: 1.6 120KM
Rocznik: 2009

Cytat:
Napisał boncio Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A Ty nie masz wersji sport?
nieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. 5-drzwiowa titanium...

chciałem sport ale racjonalność wygrała z pragnieniemGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jednak 5 drzwi to nie 3Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
caligator jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 27-04-2010, 20:42   #793
Ford-fan

Model: Fiesta 7. generacji :)
Silnik: 1.6 non-diesel ;)
Rocznik: 2010

Ja to w ogóle podziwiam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tych, co na polskie dziurawe drogi biorą sobie wersję sport (felgi 17'' Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) czy nawet fele 16'' Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja się przy 15-tkach będę lekko cykał czy nie uszkodzę ich na jakiejś pozimowej dziurze, a tu niektórzy marzą o cieniutkich kapciach przy 16-17'' felach i do tego o dodatkowe 2 cm obniżonym zawieszeniu wersji Sport Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Niby alusy nie gną się, tylko prędzej pękają dopiero przy fest łupnięciu, ale z ich cienkimi oponkami, to jednak strach po naszych ulicach jeździć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No i te typowo sportowe 16-17-tki częściej są kradzione, bo to jednak rzadkie okazy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pzdr.
PS. Co do drzwi, to wolę 3-drzwiowe, bo wtedy zawsze jest łatwiejszy dostęp do tyłu, jak tylko wysiądę, a w 5-drzw. jest zawsze krótszy otwór drzwi przednich i często mało uchylne oparcie, więc trzeba specjalnie otwierać tylne drzwi, żeby dostać się do tylnej kanapy, a w 3d tylko oparcie lub/i fotel myk mocno do przodu i już można sięgnąć po manele z tylnej kanapki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Ford-fan ; 27-04-2010 o 20:46
Ford-fan jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 27-04-2010, 21:00   #794
glucosum
ford::advanced

Model: C-Max
Silnik: 1.8 FlexiFuel
Rocznik: 2007

I właśnie dlatego ja alufelgi pompuje do ciśnień jak przy pełnym obciążeniu, ale wtedy zawieszenie mocno pracuje. Coś za coś.
Stary 28-04-2010, 18:57   #795
Adiktg
ford::beginner

Model: Fiesta GoldX
Silnik: 1.25 82 PS

Przedwczoraj w nocy jacyś ...... pozbawili moją fiestę kółek. Rano przychodzę a autko na ziemi. Myslałem że na takie felgi się nikt nie rzuci, bo choć oryginalne alumy forda, to tylko 15". No ale jednak się myliłem. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Adiktg jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 28-04-2010, 20:28   #796
Zuuczek

Silnik: 1.4 A4

Cytat:
Napisał Adiktg Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przedwczoraj w nocy jacyś ...... pozbawili moją fiestę kółek. Rano przychodzę a autko na ziemi. Myslałem że na takie felgi się nikt nie rzuci, bo choć oryginalne alumy forda, to tylko 15". No ale jednak się myliłem. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przyjmij wyrazy wspolczucia. Nie zapobiegly nakretki zabezpieczajace?
Zuuczek jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 28-04-2010, 20:39   #797
glucosum

Podaj jak najwięcej danych. Wzór, może zdjęcie, jakie opony (firma, rozmiar)

Mam nadzieję że zgłosiłeś to POLICJI. Wiem że to pomaga jak umarłemu kadzidło ale czasami potrafią się sprężyć i zaskoczyć.

Czy miałeś AC i czy kradzież kół obejmuje ubezpieczenie?
Stary 29-04-2010, 00:13   #798
Zuuczek

Silnik: 1.4 A4

Co by troche urozmaicic:

0-130
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]

0-100

A tu sie kick-down nie wlaczyl i jest masakrycznie dlogo do 40-130:

Jakosc slaba, bede mial lepsza, to wkleje.
Zuuczek jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 29-04-2010, 00:22   #799
glucosum

Powiedz mi tylko jak umocowałeś kamerę. Ci bez automatu aż 2 ręce potrzebują do jazdy.
Wygląda to dobrze. Tylko dziwię się że aż do 6 tyś dociąga.
Stary 29-04-2010, 00:23   #800
Adiktg
ford::beginner

Model: Fiesta GoldX
Silnik: 1.25 82 PS

Zgloszone na policji, autko ubezpieczone, szkoda zgłoszona, jutro bedzie rzeczoznawca.
Nakrętek zabezpieczających nie miałem, mój błąd. Ale tak jak pisałem, wydawało mi się, że jak to nie są jakieś super felgi, tylko standardowe alumki, to ich nie ukradną. Na parkingu stoją droższe auta, z droższymi felgami a tu na moje się rzucili.
Felgi były standardowe dla wersji GOLD X - wzór 5–ramienny D2SBK. Wstyd się przyznać ale mówiąc szczerze, to nawet nie wiem jakie opony były. Auto mam niecałe 2 miesiące, więc jeszcze się nie zdąrzyłem wszystkiemu dokładnie przyjrzeć. Były te co założyli w fabryce.
Adiktg jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Tagi
2012 , benzyna , fiesta , fiesta mk7 , info , nowa fiesta , użytkowanie

Zasady postowania