![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#821 |
|
Feel The Difference
![]() Imię: Mirek
Model: MK5 Titanium X, Focus MK4 St-Line
Silnik: 2,0tdci 150=>180=>200+, 1,0 125KM
Rocznik: 2016,2018
|
yyy jest srebrny a co do zagłówków to nie wiem, ale nie słyszałem o bezprzewodowym podłączeniu w zagłówkach,więc raczej jest ale przewodowe, co do ceny to ja sie nie mogę sam się wypowiadać bo to był zakup wspólny ,ale myślę że za 1000 - 1500 zł by spokojnie poszło, no chyba że ktoś by dał więcej ,tak jak pisałem radyjko jest nówka ,wsadzone tylko do przetestowania
|
|
|
|
|
|
#822 |
|
ford::average
![]() Imię: Tomasz
Model: s-max TITANIUM S
Silnik: 2.0 TDCi 163 KM
Rocznik: 2012
|
Dziękuję za odpowiedź i czekam na info o cenie. Ja jestem zainteresowany zakupem
|
|
|
|
|
|
#823 |
|
Feel The Difference
|
No to ja bym dał na 7 dni na allegro i po problemie, kto będzie chciał kupić to kupi ,zrobimy tak żeby wziął go ktoś z forum,Pafcio co Ty na to? Ja mogę się tym zając ,daj jeszcze znać czy jest sterowanie z kierownicy bo nie pamiętam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#824 |
|
ford::average
![]() Imię: Tomasz
Model: s-max TITANIUM S
Silnik: 2.0 TDCi 163 KM
Rocznik: 2012
|
Ja czekam już na licytację Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#825 | |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 12-10-2009
Model: BMW X4
Silnik: 2.0 D
Rocznik: 2017
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez donpedro60 ; 18-02-2010 o 22:01 |
|
|
|
|
|
|
#826 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 03-03-2010
Model: Mondeo MKIV
Silnik: 1,8 TDCI (125KM)
Rocznik: 2009
|
Witam serdecznie,
Jestem całkowicie świeżutki na forum jak i również jestem, w nadchodzącym tygodniu, świeżutkim posiadaczem Mondeo MKIV. Zainteresował mnie ciągnący się od roku temat chińskiego "kombajnu". Mam pytanie czy egzemplarz kupiony ze wspólnej inicjatywy członków forum, jest jeszcze do sprzedania ? Drugie pytanko dotyczy nowego egzemplarza, zakupionego przez kolegę JVC, jaki koszt jest takiej przyjemności i gdzie można go nabyć. Jak się sprawuje sprzęt po troszkę dłuższym użytkowaniu. Liczę na pomoc w tym zakresie. |
|
|
|
|
|
#827 |
|
Feel The Difference
|
Radyjko będzie do sprzedania ,tylko nie wiemy czy działa w nim sterowanie z kierownicy...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeśli chodzi o moje radio to spisuje się wyśmienicie, ma jedną wadę jak świeci na niego słońce to mało co widać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ,wydawało mi się że wcześniejszy model miał lepsze podświetlenie ,poza tym jest bardzo dobrze,ja kupowałem u tego Gościa http://www.allegro.pl/show_user.php?search=szibel , nie wiem ile kosztuje nowe bo ja brałem na wymianę za dopłatą ,ale chyba sporo ponad 2 tyś |
|
|
|
|
|
#828 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 03-03-2010
Model: Mondeo MKIV
Silnik: 1,8 TDCI (125KM)
|
Dzięki za odpowiedź. Generalnie rozmawiałem dzisiaj z Szibelem i ma używane radyjko z 6 miesięczną gwarancją. Przez chwilę myślałem, że być może to egzemplarz członków forum. W piątek będę oglądał co to za model i co jest wart. Chodzi mi jeszcze po głowie pomysł zakupienia dokładnie takiego samego modelu jak posiada JVC prosto z jakiegoś chińskiego sklepu. Z tego co wyczytałem kilkanaście postów temu i gdzieś w necie, to należy liczyć się z kosztami ((cena + koszt transportu) x 1,14 cło) x 1,22 VAT. Dobrze rozumuję czy coś kręcę ???
|
|
|
|
|
|
#829 |
|
ford::advanced
Model: Mondeo 5DR MK4
Silnik: 2,0 145 KM
|
no jeszcze kurs yuana Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#830 |
|
ford::professional
![]() Imię: Michał
Model: Audi A6 Allroad C8
Silnik: 3.0 TDI 349KM
Rocznik: 2019
|
Idzie nowe, ciekawe kiedy pojawi się na rynku wtórnym Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ... ale pewnie i tak montaż w Mondku odpada...
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] ...popatrzcie na nazwiska w Profiles : Jim Buczkowski, Electrical Engineering Director Julius Marchwicki, SYNC Product Manager Gary Jablonski, Infotainment Program Manager Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ford Mondeo TitaniumX MK4 2.0 TDCi kombi 2007 - w 2012 zmienił właściciela ale zostawił miłe wspomnienia ![]() Audi A6 Allroad 55 TDI C8 2019 3.0 TDI + mod by MOTOTRONIK >> 393KM 830Nm Ostatnio edytowane przez keisim ; 01-04-2010 o 15:54 |
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| audio mk4 , nawigacja mk4 , radio mk4 |
|
|