![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#831 |
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 21-02-2009
Model: Mondeo Mk3 kombi Ghia
Silnik: 2.0 Pb
Rocznik: 2004
|
![]()
Tak podłączona jest do tego napędu w bagażniku, natomiast sama antena GPS jest podstawką do anteny radiowej na dachu. Dostęp do niej jest przez lampkę oświetlenia wnętrza. Zresztą wszystko jest opisane w tym dziale, dobrze przeszukaj bo nie ma sensu tego powielać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#832 |
![]() Zarejestrowany: 03-02-2008
Model: Mondeo MK3
Silnik: 2.0 TDCI
|
![]()
Czy należy kupić antenę z wtykiem HRS??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#833 |
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 15-10-2008
Model: Ford Mondeo MK III
Rocznik: 2003
|
![]()
Tak Kolego antena na magnesie z wtyczka HRS! Wtyczka i tak raczej nie będzie pasować (większość modeli anten zewnętrznych) bo plastik dookoła jest minimalnie inny niż ten oryginalny, ale i tak liczy się rdzeń wtyczki, który wchodzi dość ciasno do DVD ROM'u z tył, więc nie powinno być problemu z wypadaniem itp.
Przypominam, iż aby mieć naprawdę dobry zasięg GPS przez cały czas podróżowania, wystaw antenę na dach! ----> Jakby nie patrzeć to oryginał tez jest na wystawiony na zewnątrz. Szczerze powiedziawszy jeśli naprawdę nie chce Ci się w to bawić warto pomyśleć o oryginalnej antenie z ASO i ja po prostu porządnie uszczelnić: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Myślę, że cena jest jeszcze możliwa do przyjęcia i tym samym ominiesz kłopoty związane z ciągłym wystawianiem anteny, obawą o kradzież, nieoryginalna przeróbka ... itd. Ostatnio edytowane przez dualkoza ; 10-05-2009 o 03:00 |
![]() |
![]() |
![]() |
#834 |
|
![]()
Odkręciłem antenę i specjalnie nie ma śladów penetracji wody...sprawdzę kabel, może to wina właśnie tego elementu..
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#835 |
|
![]()
jak nie ma, jak są i to spore.
|
![]() |
![]() |
#836 |
|
![]()
dla mnie są minimalne, ale to nie miejsce na polemikę, jutro sprawdzę i kabel i antenę..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#837 | |
ford::expert
Model: MONDEO
Silnik: 1,8 PB
Rocznik: 2001
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#838 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#839 | |
|
![]() Cytat:
1. włączyć BT w DENSO i telefonie; 2. wyszukać w telefonie nowe obiekty/łącze (Ford Audio); 3. powiązać i koniec. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#840 | |
|
![]() Cytat:
I może jeszcze jedno pytanko, mam zamontowany fabrycznie mikrofon koło schowka na okulary, czy to jest powód aby sadzić, że moja instalacja jest przygotowana na montaż modułu BT? Ostatnio edytowane przez siteman ; 10-05-2009 o 18:17 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
denso , focus , ford , map , nawigacja , radio , s-max , tmc |
|
|