![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#841 |
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 28-01-2008
|
![]()
witam wszystkim jestem mateo mam 18lat i planuję zakup forda mondeo MkII combii a i jestem z częstochowy ,Pozdrawiam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#842 |
ford::average
![]() Zarejestrowany: 01-02-2008
Model: Mondeo MKI
Silnik: 1.8 16v Podtlenek LPG :D
Rocznik: 1994
|
![]()
Witam wszystkich :fcp2
Jestem z Elblaga i po 3 latach "meczenia" na taksówce Audi 80 B3 przyszła pora na Forda Mondeo MK1. Do zobaczenia na drogach :fcp14
![]() |
#843 |
|
![]()
Witam
Od niecałego miesiąca jestem posiadaczem Forda Mondeo MKII sedan 1.8TD. Poruszam się nim po Gdańsku i okolicach. |
![]() |
![]() |
#844 |
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 13-01-2008
|
![]()
Witam wszystkich. Od czerwca ubiegłego roku mam pod opieką w pracy parę Fordów Mondeo: TDCI 2.0 z 2005 r. z ASB, 2.0 D z 2002 r z ASB; Focusa 1.8 D z 2007r i Windstara. Chciałbym czasem skorzystać z waszej wiedzy i doświadczenia. W miarę możliwości odwdzięczę się tym samym.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#845 |
ford::professional
![]() Imię: Maciej
Model: Chrysler Voyager
Silnik: 2.5CRDi 140KM
Rocznik: 2001
|
![]()
witam Fordomaniaków Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
:fcp29 jeszcze nie mam go fizycznie ale juz wiem co będzie..... ale to w innym dziale... anrzia musze się rozejrzeć
![]() |
#846 |
![]() Zarejestrowany: 29-01-2008
|
![]()
O - dopiero teraz zauważyłem ten topic ;-)
Zatem witam z Łodzi, gdzie straszę wielkim zielonym Żabolem :fcp12 i liczę na miłą współpracę z innymi miłośnikami fordów. Ze swej strony obiecuję nie spamowac ponad miarę, używac opcji SZUKAJ i nie zakładać idiotycznych tematów w stylu "Nie wiem co się dzieje - pomóżcie" :fcp23 tudzież pomagać innym w miarę wiedzy i możliwości.
![]() |
#847 |
ford::professional
![]() Imię: Maciej
Model: Chrysler Voyager
Silnik: 2.5CRDi 140KM
Rocznik: 2001
|
![]()
witam
dzisiaj śmigam po to autko co w podpisie mam.... zarezerwowane od piatku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. reszta w dziale Moje Auto Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. to do usłyszenia dopiero we wtorek :fcp26
![]() |
#848 |
![]() Zarejestrowany: 28-01-2008
|
![]()
Witam wszystkich Człuchów sie kłania (pomorze) Samochód już jakiś czas mam a gorzej było z internetem :fcp1
|
![]() |
![]() |
![]() |
#849 |
![]() Zarejestrowany: 16-02-2008
|
![]()
Witam wszystkich,
od 3 miesięcy jestem posiadaczem S-maxa, mieszkam w okolicach wwy, 35 latek i próbuje się na nowo przekonać do Forda po 8 latach przerwy. wtedy ze starym skorpio skończyło się na "nigdy więcej" może tym razem będzie lepiej :fcp18 |
![]() |
![]() |
![]() |
#850 |
![]() Zarejestrowany: 01-02-2008
Model: mondeo
Silnik: 1.8 16V+Gaz
Rocznik: 1997
|
![]()
Pozdrowienia z Ciechanowa dla forumowiczów :fcp1