![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#881 |
|
ford::average
![]() Imię: Danutka
Model: FORD MONDEO 1.8TD Ghia
Silnik: 1.8TD
Rocznik: 1998
|
informuje że w 19,07,2013 w Piasecznie ul Puławska 2 odbył się babski spot Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Obecne :Redford (dla mnie Ruda Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ),Ania i borowiczek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Kobitki miło było Was osobiście poznać i uściskać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.No i ten lód lizany wspólnie z pewnym przystojniakiem,,,rewelacja Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. P.S i to powstanie pod KP Piaseczno Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ostatnio edytowane przez borowiczek ; 19-07-2013 o 22:32 |
|
|
|
|
|
#882 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Redzia
Model: Ford Focus C-Max
Silnik: 1,6 TDCi
Rocznik: 2006
|
Przystojniak również jest zadowolony Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
dzięki dziewczynki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. spociłyśmy się nieziemsko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#883 |
|
|
Spociłyśmy się ??O nie ja się nie spociłam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a Ciebie kofany rudzielcu od razu poznałam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i buziaki dla przystojniaka :*Aguś dopisz koleżankę i śliczną panienkę bo wstyd mi ale z wrażenia zapomniałam jak mają na imíe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#884 |
|
|
Renia Ford Focus Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i jej córka Weronka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale że Ford jest męża, to Renia póki co się nie poczuwa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale popracuję nad nią Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#885 |
|
|
Jej nie jej ale wspólnota jest więc w połowie jest jej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Więc Reniu czas przestać się migać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#886 |
|
|
No to macie Borowiczka, AnnęK i mnie z przystojniakiem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przystojniak jest mój, mała po lewej stronie Anki - pożyczona od koleżanki Reni od Forda męża Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tu nalepy widać i ramki, he he, ciekawe gdzie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. innych nie wstawiam. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez RedFord ; 21-07-2013 o 00:43 |
|
|
|
|
|
#887 |
|
![]() Zarejestrowany: 08-07-2009
Model: PASSAT B8 + VOLVO V40
Silnik: Klekoty po dwa litra
Rocznik: XXI w.
|
Mam pomysł na kolejnego spota. Potrzebuje liste chętnych, aby zobaczyć czy to wypali Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Data:10 sierpnia czyt niedziela Czas: 9:00-9:30 po 9:30 ruszmy na miejsce docelowe Mijesce spotkania: Auchan Piaseczno Każdy ma zabrać ze soba tyle jedzonka i pijcia ile uważa za potrzebne Piłki, babington etc też można brać Poszujuje osoby która wezmie grilla ?? Lista : 1) MG + ladniejsza polowa Liste robie do piatku i potem oglaszam spota hihi. Wymaziane z padfona.... |
|
|
|
|
|
#888 |
|
ford::expert
![]() Imię: Wojtek
Model: Mondeo Mk4 , Opel Movano
Silnik: 2.0 TDCI , 2.3 DCI-by V-tech 130KM / 170KM
Rocznik: 2008 , 2011
|
Mam pomysł na kolejnego spota. Potrzebuje liste chętnych, aby zobaczyć czy to wypali
Data:10 sierpnia czyt niedziela Czas: 9:00-9:30 po 9:30 ruszmy na miejsce docelowe Mijesce spotkania: Auchan Piaseczno Każdy ma zabrać ze soba tyle jedzonka i pijcia ile uważa za potrzebne Piłki, babington etc też można brać Poszujuje osoby która wezmie grilla ?? Lista : 1) MG + ladniejsza polowa 2) Wojtki Liste robie do piatku i potem oglaszam spota hihi. Wymaziane z padfona....
Liczą się ludzie - nie samochody. Samochód jest tylko dodatkiem do człowieka i nigdy nie powinno być odwrotnie ! Nie ważne gdzie , nie ważne kiedy , nie ważne po co , ważne z kim. KU PRZESTRODZE ! http://www.youtube.com/watch?v=PAWZHL46B9Q 18+ !!! |
|
|
|
|
|
#889 |
|
![]() Imię: Darek
Model: Ford Focus MK3 kombi
Silnik: 1.5 TDCi 95KM
Rocznik: 2017
|
Lista :
1) MG + ladniejsza polowa 2) Wojtki 3) jerzu + 1 - o ile nic nie wypadnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Grilla mam jakby co, takiego małego do złożenia.
|
|
|
#890 |
|
![]() Imię: paweł
Model: FOCUS
Silnik: 1,6
Rocznik: 2004
|
[QUOTE=jerzu;2055700]Lista :
1) MG + ladniejsza polowa 2) Wojtki 3) jerzu + 1 - o ile nic nie wypadnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Grilla mam jakby co, takiego małego do złożenia.[ 4)faraon31 ni i +2 |
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| spot mazowiecki , spotkanie warszawa |
|
|