![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#881 |
|
ford::average
![]() Imię: kamil
Model: S-MAX
Silnik: tdci
Rocznik: 2007
|
a ja takie cuś wymodziłem
|
|
|
|
|
|
#882 |
|
![]() Imię: Daniel
Model: S-Max
Silnik: 2.0 benzyna
Rocznik: 2006
|
Cześć, Ja poszedłem o krok dalej. Okleiłem jeszcze tą dolną listwę. Wydaje mi się że tak wygląda bardziej agresywnie. A la focus rs mk2.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Na dokładkę z tyłu okleiłem listwę aby upodobnić go do pofacelifta. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Mam jeszcze kilka pomysłów ale brakuje czasu na realizacje. Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Ostatnio edytowane przez surfly ; 23-06-2016 o 13:00 |
|
|
|
|
|
#883 |
|
Moderator
![]() Imię: Wojtek
Model: Galaxy MK2
Silnik: 2,3 Benzyna z LPG
Rocznik: 2000
|
|
|
|
|
|
|
#884 |
|
![]() Imię: kamil
Silnik: tdci
|
ta listwę to też zrobie u siebie jak czas pozwoli
|
|
|
|
|
|
#885 |
|
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 20-09-2015
Model: S-max
Silnik: 2.5 T
|
jak narazie zrobiłem u siebie
- przyciemnione lampy tylne + 3 stop + odblaski + znaczek - zielone szyby przednie boczne - czarne lampy przód - znaczek czarny mat + znaczek ST - halogeny czarne - wycieraczka tyl z 307 - kierunki w lusterkach czarne |
|
|
|
|
|
#886 |
|
![]() Imię: Daniel
Model: S-Max
Silnik: 2.0 benzyna
|
Fajnie to wygląda. Do czarnego koloru trochę inną koncepcję przeróbek się przyjmuje. 👍
Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#887 |
|
![]() Zarejestrowany: 07-01-2016
Silnik: 2.0/163KM
Rocznik: 2011
|
Czy ja taką końcówkę tłumika założę do polifta bez zmiany zderzaka? Czy to jest coś na kształt Ulter NX26?
Ostatnio edytowane przez wojtekn ; 23-06-2016 o 17:40 |
|
|
|
|
|
#888 |
|
FCP member
![]() Zarejestrowany: 29-04-2009
Model: S-Max TitS
Silnik: 2.2 230KM by heko
|
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
czy to jest coś na kształ Ulter NX26 to niech wypowiedzą się koledzy. Do polifta zalożysz. Do przedlifta też. Jeśli teraz masz kran zagięty w dół to będziesz musiał go obciąć na prosto a końcówkę przyspawać u tłumikarza. Do tego dołożyć jeszcze daszek. Było tu kilka zdjęć od kolegów którzy dokładali końcówkę i daszek. Zobacz też tu
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
|
|
|
#889 |
|
![]() Zarejestrowany: 07-01-2016
Silnik: 2.0/163KM
|
Ooo, dziękuwa. Wszystko jasne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#890 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Mariusz
Silnik: 2.0tdci
|
Konkret DNBSopot Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Żartując,powiem że brakuje jeszcze czarnych tablic Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Osobiście podkreśliłbym czerwoną ciemną "nitką: krawędzie felg i listy czarne przy szybach, które to niektórzy oklejają chromem. Może się spotkamy, zaledwie 20 km odległości, a miło będzie pogadać. Pozdro.
|
|