![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#81 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 26-12-2006
Model: C-Max
Silnik: 1,8 PB
Rocznik: 2005
|
ja pewnie oprócz kiełbachy na grilla wezmę jakąś kaszankę, chrzan, chlebek itp
|
|
|
|
|
#82 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Marcin
Model: S-MAx /Fiesta MKIV
Silnik: 2.5 T / 1,25 + LPG
Rocznik: 2008 / 1999
|
Witam
Dzisiaj wieczorem pojawiło sie spore światełko w tunelu że pojawię się wraz z rodzinką u Was w niedziele. Mam nadziej że nic sie urodzi do tego czasu i wpadniedniemy z ofrobina mięcha Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jeśli oczywiście nic nie macie na przeciw Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
#83 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 26-12-2006
Model: C-Max
Silnik: 1,8 PB
Rocznik: 2005
|
Zapraszamy! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
#84 | |
|
M.O.D.
![]() Zarejestrowany: 29-06-2009
Model: Mondeo, Kuga
Silnik: 2,0 TDCI
Rocznik: 2010, 2018
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 05-05-2011
Model: Ford mondeo mk3
Silnik: 2.0 td
Rocznik: 2002
|
mnie niestety nie będzie bo idę na pogrzeb babci w sobotę szkoda spotu ale rodzinka ważniejsza Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. bawcie się dobrze postaram się być na następnym spocie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
#87 | |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 03-09-2009
Model: 1
Silnik: Spalinowy
Rocznik: 79
|
Cytat:
Niestety jak już pewnie wiecie pogoda na niedzielę nie zapowiada się ciekawie. Dziś rano pisałem do Pana Cezarego z Radia Katowice, z zapytaniem o prognozę na niedzielę w Bielsku. W odpowiedzi otrzymałem od Pana st.redaktora korespondencję o treści : "Nie mam dobrych wieści. Na niedziele w Bielsku przewidywane są przelotne opady deszczu i to przez cały dzień. Temperatura 18-20 st.C.Z grilem zatem trzeba się będzie wstrzelić w przerwie między opadami." Także jak ktoś ma rozkładany namiot lub parasol to może się "wykazać" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Aga, a Ty nic nie piszesz że u Cię w mieście taka fajna impreza trwa : [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] _ Ostatnio edytowane przez Miras. ; 17-06-2011 o 10:26 |
|
|
|
|
|
#88 |
|
![]() Imię: AREK
Model: Rower Babci
Silnik: -
Rocznik: -
|
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. taki namiot w zupełności może być
Ostatnio edytowane przez arekford ; 17-06-2011 o 10:45 |
|
|
|
|
#89 | |
|
M.O.D.
![]() Zarejestrowany: 29-06-2009
Model: Mondeo, Kuga
Silnik: 2,0 TDCI
Rocznik: 2010, 2018
|
Cytat:
no my w planach mamy po grillu iść na imprezke Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#90 | |
|
![]() Imię: Adam
Model: FOCUS MK II
Silnik: 1,8 115KM
Rocznik: 2006