![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#81 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Darek
Model: MONDEO MK IV
Silnik: TDCI
Rocznik: 2009
|
2k PLN netto :fcp2
|
|
|
|
#82 |
|
![]() Zarejestrowany: 16-05-2008
Model: MONDEO MK3
Silnik: 2.2 TDCI
Rocznik: 2005
|
Witam...dzisiaj znow podjąłem walke z bluetoothem. Efekt marny. Czy znalazl by sie ktos chetny mogacy pokazac swoje menu ustawien telefonu? u mnie wszystko "rejected". Zadnych mozliwych ustawien BT.
|
|
|
|
|
|
#83 | ||
|
![]() Zarejestrowany: 16-11-2007
Model: było Mondeo ST220, Focus ST MK2, ST MK3, Focus RS MK2, STi Blob PPP, jest Konik GT i inne na F
Silnik: 2.0-5.0
Rocznik: 2015 wzwyż
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
|
#84 |
|
|
@vtec zaczynasz napawac mnie nadzieja.....Moglbys skromnym zdaniem napisac w ktorym miejscu aktywowac BT ? Szukalem w tych opcjach ale raczej to jakies testy i czyste informacje.Zmian nie moge wprowadzic....korzystalem z trybow serwisowych podanych przez kolege @MDMcapital.
|
|
|
|
|
|
#85 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 19-12-2007
Model: Mondeo Ghia HTB
Silnik: 2.0 TDCI 130/6
|
Jesli nie ma sie BT, przycisk phone mozna wykorzystywac do tzw. opcji "MUTE" :fcp2 , o ktorej projektanci zapomnieli w tak drogim sprzecie, a czasami przydaje sie jak ktos lubi posluchac glosniej muzyki, takze nie mowcie mi ze nie wykorzystuje sie przycisku "PHONE" :fcp14
Ale chyba słowo PHONE oznacza coś związanego z telefonem a nie zestawem audio i raczej takich lip Ford nie powinien robic przy tej cenie sprzętu. Co do aktywacji BT to sprawdz czy masz zaznaczoną tą opcje w System Options o tu - http://solesz.extra.hu/pages/system_options_1_jpg.htm |
|
|
|
|
|
#86 |
|
|
U mnie przycisk PHONE nie wnosi zadnych zmian przy sluchaniu muzyki.....@Bien11 jak sie dokopac do menu zalaczonego na obrazku....U siebie takich opcji nie znalazlemGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
OkGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Chyba juz wiem .....pamietam ze po wpisaniu kodu serwisowego 1981 widzialem vinunlock ale nawet jak wchodzilem w options to nie wiedzialem do czego te opcje sluza....Dzisiaj jak wroce bede walczyl.....Dziekuje jestescie wielcy!!!!! |
|
|
|
|
|
#87 | |
|
Model: było Mondeo ST220, Focus ST MK2, ST MK3, Focus RS MK2, STi Blob PPP, jest Konik GT i inne na F
|
Cytat:
Tu wchodzisz po dluzszym przycisnieciu guzika MENU i wprowadzasz kod: 842520. Wybierasz MISC [attachment=2:luauppqm]GPS 001.jpg[/attachment:luauppqm] Tutaj wybierasz System Options [attachment=1:luauppqm]GPS 002.jpg[/attachment:luauppqm] Tu wybierasz BT/VCM aby podswietlilo sie na pomaranczowo i wychodzisz z systemu wciskajac BACK,BACK .... az dochodzisz do glownego menu. [attachment=0:luauppqm]GPS 003.jpg[/attachment:luauppqm] Wylaczas radio, czekasz chwilke i wlaczasz, i pojawia sie
|
|
|
|
|
#88 |
|
|
cd..
[attachment=1:9f3xjnf5]GPS 004.jpg[/attachment:9f3xjnf5] i pod okienkiem NEWS u mnie jest puste okienko, a po kliknieciu na nie pojawia sie [attachment=0:9f3xjnf5]GPS 005.jpg[/attachment:9f3xjnf5] I co to oznacza nie musze tlumaczyc. Jeszcze jedno, wyglad niektorych okienek moze byc inny, bo mozesz miec inna wersje softu, ale jak poszukasz, podzialasz to znajdziesz. Opisy sa takie same.
|
|
|
|
#89 |
|
|
@vtec musze powiedziec jedno .....Dzieki takim ludziom jak ty i pozostalym kolegom z forum czlowiek zaczyna wierzyc ze sa jeszcze ludzie ktorzy potrafia bezinteresownie sluzyc pomoca poswiecajac swoj cenny czas. Jestem ci winien ogromne piwo...Zapraszam do Szczecina.....a w przyszlosci mam nadzieje ze poznajac lepiej swoje autko i ja bede potrafil pomoc komus tak samo zielonemu jak ja teraz.
W miejscu pustego pola u ciebie ja mam sluchawke ze znakiem zapytania. Napisze jeszcze ze pytalem sie o ustawienia w salonie Forda ....Panowie z przykroscia stwierdzili , iz nie mieli przeszkolenia z tego typu nawigacji i nie sa w stanie udzielic zadnych informacji.... |
|
|
|
|
|
#90 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| denso , focus , ford , map , nawigacja , radio , s-max , tmc |
|
|