Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Strefy klubowe > strefa|kujawsko-pomorska
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 08-07-2006, 12:30   #81
raf1k
ford::advanced

Model: MK2 ST24
Silnik: 2.5 V6 170PS
Rocznik: 1998
Domyślnie

oooooo... super bardzo by mi sie to przydalo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. teraz wyjezdzam do zxamoscia wymieniac tuleje wahaczy w Mondku bo sa wybite :] bede wieczorkiem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Stary 08-07-2006, 19:20   #82
Marq
ford::average

Model: Mondeo MK4 Silver X
Silnik: 2.0 HE, 145 KM, PB
Rocznik: 2008
Domyślnie

raf1k to szybko jeździsz chyba, zwłaszcza, że do Zamościa jest 450 km w jedna stronę. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. :fcp2 Chyba że masz na myśli ten Zamość pod Bydgoszczą, hehe.

Marcin a co tu się określać. Moje zdanie na ten temat znasz. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. To jeszcze pogadaj z WooYem (bo coś ostatnio mało tu zagląda), bo masz z nim kontakt, i robimy spotkanko jak trzeba. Przy okazji tego laptoka to może i u mnie coś posprawdzasz?

Zaraz, zaraz. Pierwszy weekend sierpnia? A psia krew! To ja nie wiem czy będę, bo mam urlop i miałem w piątek wyjeżdżać, no ale może się coś pokombinuje, nie będę się martwił na zaś.
Marq jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 08-07-2006, 19:34   #83
Marcin

Imię: Marcin
Model: Scorio
Silnik: 2.3 16v
Rocznik: 1996
Domyślnie

Cytat:
Napisał Marq
Przy okazji tego laptoka to może i u mnie coś posprawdzasz?
nie da rady, nie masz jak masz u Siebie OBD2 to powinno się udać
Marcin jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 09-07-2006, 00:15   #84
Marq

Domyślnie

A mów do mnie po ludzku a nie jakieś obededwa. :fcp2
Stary 09-07-2006, 00:27   #85
raf1k

Domyślnie

hehe... tak tak zamosc pod bydgoszcza Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. mam tam dobrego znajomego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jesli ktos kojazy taka dzialke gdzie jest kilkanascie garbusow a nawet chyba kilkadziesiat Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. to jest wlasnie to miejsce Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

ja jesli chdozi o lapka hmm to wtedy Marcin, u mnie tez guzik sprawdzisz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. bo ja tez mam MKI z 94 roku no chyba ze silnik bedzie robil jakas roznice... bo domyslam sie ze chodzi Ci o kostke w ktoa mozna sie podlaczyc?
Stary 09-07-2006, 00:40   #86
Marcin

Domyślnie

no to jak nie macie OBD2 to kicha... można diodą odczytać kody, ale nie mam pojecia jak to się zlicza mignięcia
Stary 09-07-2006, 01:00   #87
raf1k

Domyślnie

hmm no ale jadac do serwisu to oni sie przeciez wpinaja wlasnie pod kostke i sprawdzaja wszystko tak mi sie wydaje tylko szeczre mowiac jeszcze nie doszedlem do tego gdzie ta kostka jest zeby sie pod nia podpiac Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 12-07-2006, 19:37   #88
Marcin

Domyślnie

wczoraj zrobiłem rozeznanie w terenie. sprawa wygląda tak:

Pieczyska sa podobno zamknięte z powodu sinic

co do Samociążka, w zasadzie jest dosyć spokojnie jest gdzie parkować (tyle, że między drzewami), dookoła las, a co za tym idzie troche cienia, są nawet ławki i stoliki (tyle tylko, że coś mało, gdyby pojawiła się większa ekipa to trza będzie wziąć coś ze sobą). ode mnie z domu jest jakieś 17km, a od Łuczniczki gdzie ma być zbiórka około 24km. oprócz lasu mamy do dyspozycji jezioro

jesli chodzi o Janowo to jest około 10km bliżej. nie ma jeziora, jest za to rzeka, z lasem też kiepsko, ale są dwie spore łąki, na jednej z nich można spokojnie sporo fur zaparkować, na drugą nie da się wjechać [no chyba, że jakimś 4x4], ale przejść się da bez najmniejszego wysiłku. jest sporo miejsca na zrobienie grila, jesty gdzie pograć w siate czy coś podobnego, wada jest to, że nie ma kompletnie żadnych ławek, stołów, trza brać wszystko ze sobą.

co do spraw organizacyjnych. ja jestem w stanie zabrać grila, i kilka krzeseł turystycznych i po złozeniu foteli, może jakis mały stolik turystyczny wejdzie

jesli chodzi o fotki to są [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] do obejrzenia
Stary 12-07-2006, 23:13   #89
raf1k

Domyślnie

ladne rozeznanie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

mi to wsumie obojetne tylko ze ja niezbyt mam co brac :/ krzesla polegly na ostatniej imprezie i zostaly dwa takie ogrodowe chyba jeszcze cale Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

ale ogolnie mam problem z autkiem lekki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. xos mi strasznie duzo pali Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ponad 15l na 100km Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nie wiem czemu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. mam problem z silniczkiem krokowym musze go przeczyscic i rowniez bym wtedy przeczyscil przeplywomierz... samoadaptacji tez nie robilem to moze to jest przyczyna takiego spalania Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nie wiem juz... moze lambda mi swiruje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. musialbym sprawdzic kody bledow moze cos wykaze... mam nadzieje ze uda mi sie to zrobic do zlotu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

[ Dodano: 2006-07-12, 23:30 ]
dopierro teraz foty obejzalem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. zamulilem wczesniej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tak szczerze mowiac to samociazek lepiej sie troche prezentuje tak mi sie wydaje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. cienia wecej jeziorko wrazie czego zeby sie ochodzic w siate z drzewami mozna pograc Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

a wracajac to pilke do siaty bym mial Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

a wracajac do pieczysk to beda otwarte juz za miesiac spokojnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

ale osobiscie bylbym za samociazkiem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 12-07-2006, 23:40   #90
Marq

Domyślnie

A mnie tym razema na spociku nie będzie jednak. :567: Dwa dni wcześniej wyjeżdżam na urlop. Żałuję bardzo, ale nie dam rady tym razem zmienić planów. Także dopiero we wrześniu znów się z Wami zobaczę. Ech, szkoda.

raf1k oprócz krokowca i przepływki sprawdź jeszcze filtr powietrza i paliwa. No i w tej sytuacji lambdę jak najbardziej też. Reset kompa zrób jak najbardziej. Ale cuś mi się zdaje, że reset nic nie da akurat. Ale warto mimo wszystko.
Odpowiedz

Zasady postowania