![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#931 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 06-06-2009
Model: Focus C-Max Ghia
Silnik: 1,6 TDCi
Rocznik: 2/2006
|
Witam!!
Tak myślałem że nie ma polskiego lektoraGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.bardo szkoda ,może ktoś to rozpracuje albo ford wyda . Ale jak już jestem na forum to chciałem się zapytać szanownych forumowiczów o instrukcje obsługi (język Polski) do tej nawigacji dotykowej ,bo nijak nie umie znaleźć, na serwerze Forda są ale starsze typy. Bede wdzięczny |
|
|
|
|
|
#932 |
|
ford::professional
![]() Imię: Mariusz
Model: Mondeo Mk3-DENSO
Silnik: 2.O TDCi 115/156KM, 299/377Nm 'by Heko.
Rocznik: VII/2OO5 Sedan
|
ZibiM, jeśli Ci chodzi o navi, to prosta sprawa przecież. Babka po angielsku nawija i jest tylko kilka zwrotów, no może kilkanaście, których można się nauczyć bez znajomości tegoż języka!
|
|
|
#933 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 03-02-2008
Model: Mondeo MK3
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2004
|
daj maila podeślę ci instrukcję PL.
|
|
|
|
|
|
#934 |
|
|
czy mam zamknąć temat za umieszczanie linków do pirackiego oprogramowania ???
tym razem ostatecznie. |
|
|
|
#935 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 28-02-2008
Model: C-Max
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2007
|
Czy ktoś z forumowiczów zna sposób na TRWAŁĄ zmianę kolorów wyświetlanych przez Denso?
|
|
|
|
|
|
#936 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Sławek
Model: Mondeo Mk4,
Silnik: 2000 Diesel, automat
Rocznik: 2011
|
Koledzy,
nie denerwujmy moderatora, bo szkoda byłoby nasz temat. Jasne - MUSI stać na straży prawa, ale ... czy zamykanie wątku ,to jedyna droga do realizowania tego obowiązku? Moim zdaniem nie. Przecież jest wielu użytkowników, którzy nie robią nic złego, więc dlaczego mają stracić ciekawy temat do czytania i poszerzania wiedzy (z powodu błędów czy niesuborynacji innych). CZEMU ICH KARAĆ? Czy nie może Pan dawać ostrzeżeń i (o ile to konieczne) lub usunąć jakiegoś kolegę, który nagminnie łamie prawo? Myślę, że niektórzy robią to z powodu nieznajomości regulaminu. A tak - to Pan stresuje nas - a myślę, że nie po to "spotykamy się w necie" żeby działać sobie na nerwy ;-) Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#937 |
|
|
"Nie znajomość prawa szkodzi".
Użytkownik dostał ostrzeżenie, co nie zmienia faktu, ze ostrzegam tez innych w taki sposób a nie inny. |
|
|
|
#938 |
|
![]() Zarejestrowany: 11-06-2009
Model: Mondeo
Silnik: 1.8 benzyna
Rocznik: 1997
|
Witam
Mam pytanie czy w denso na ekranie jak jest puste miejsce tam gdzie większość ma słuchaweczkę to oznacza że na 100 % nie ma BT ?? |
|
|
|
|
|
#939 |
|
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 03-08-2006
Model: MONDEO
Silnik: 1,8 PB
Rocznik: 2001
|
Tak i nie. W tym miejscu pojawi się także słuchawka nawet wtedy gdy brakuje w aucie BT - kiedy? Wtedy gdy będzie zamontowany inny zestaw głm.
|
|
|
#940 |
|
![]() Zarejestrowany: 11-06-2009
Model: Mondeo
Silnik: 1.8 benzyna
Rocznik: 1997
|
Czyli mam rozumieć że jak nie ma tam słuchawki to też nie ma żadnego modułu ??
|
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| denso , focus , ford , map , nawigacja , radio , s-max , tmc |
|
|