![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#931 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 08-11-2004
Model: MKIV
Silnik: 2,5T
Rocznik: 2007
|
misiek, jakbyś napisał "gdzieś, na dalekim wschodzie Polski...", to żart ten byłby zdecydowanie śmieszniejszy :fcp12
|
|
|
#932 |
|
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 04-06-2007
Model: MK4 Kombi
Silnik: 2,2 TDCi
Rocznik: 2008
|
W łóżku leży spleciona w miłosnym uścisku para.W pewnym momencie dziewczyna pyta :
-Kochasz mnie ? - Kocham -A ożenisz się ze mną? - Nie ! - TO ZEJDŹ ZE MNIE !!! |
|
|
|
|
|
#933 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 12-04-2005
Model: brak
Silnik: n/d
Rocznik: 1900
|
|
|
|
|
|
|
#934 |
|
ford::average
![]() Zarejestrowany: 12-04-2005
Model: brak
Silnik: n/d
Rocznik: 1900
|
|
|
|
|
|
|
#935 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 25-06-2004
Model: fazer 1000, mondeo mk3 ghia
Silnik: 1.0, 2.0 TDCi
Rocznik: 2004, 2005
|
Kefir, masz racje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tępo przekleiłem całość ktorą dostałem. CHoc swobodnie moglbym naipsac, gdzies w okolicy Krakowa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] |
|
|
|
|
|
#936 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 24-04-2005
Model: VB/RT/GIII
Silnik: 2.0/1,2/1.8
Rocznik: 97/95/93
|
Wszyscy znamy te słodkie symbole komputerowe zwane "emotikonami",
gdzie: Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. oznacza wesoly Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. oznacza smutny. Czasami pokazywane są w ten sposob: :-) :-( Ale czy ktos zna "dupokony"? No to jedziemy: (_!_) normalna pupa (__!__) gruba pupa (!) chuda pupa (_*_) boląca pupa {_!_} drżąca pupa (_o_) pupa kochająca inaczej (_O_) pupa bardzo kochająca inaczej (_(*)_) boląca pupa bardzo kochająca inaczej (_@_) pupa po biegunce (_qp_) pupa robiąca qp (_#_) skopana pupa (_$_) sprzedajna pupa |_._| płaska pupa (_!!!_) pijany w trzy pupy (_x_) pocałuj mnie w pupę (_X_) z dala od mojej pupy (_zzz_) zmęczona pupa (_E=mc2_) inteligentna pupa (_?_) głupia pupa
wozidła... Vectra B 2,0 '97 - całkiem wygodne Twingo 1,2 '95 - mały pomykacz Golf III 1.8 GT '93 - bagażówka Yamaha XV700 [Regulamin Forum] [Szukaj] ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ http://img524.imageshack.us/img524/8421/emot2ok6.jpg |
|
|
|
|
|
#937 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Marek
Model: Focus Mk II
Silnik: 2,0 Duratec 145 KM
Rocznik: 2008
|
Na ławeczce w parku siedzi facet i kobieta. Obydwoje tak około 40. Ona czyta książkę. on rozgląda się ciekawie dookoła. W pewnym momencie rozlega się krzyk kobiety :
- Ratunku, policjaaaa. Jak spod ziemi wyrasta patrol Straży Miejskiej. - Co się stało ? - Ten facet chciał mnie zgwałcić. Aresztujcie zboczeńca. - Co pan ma na swoją obronę ? - strażnik zwraca się do mężczyzny - Paa-panie właa-adzo.To-o nie-nie-nieeeporozumie-e-enie. Siedzi-i-my tu-tutaj ra-ra-razem, a-a na ale-e-ejce spa-a-ace-erują go-gołębie. To-o ja mó-mó-mówię "Mo-mo-może my-y by-by-byśmy ta-a-ak ja-a-ak o-o-one". Ty-tylko, że za-za-za-nim skoń-skończyłe-e-em mó-mó-mówić. to-o-o ku-ku-ku*wa sy-y-ytuacja-a u go-go-łębi sie-ę-ę ra-ra-radyka-a-alnie zmie- zmie-zmieniła.
|
|
|
#938 |
|
Zablokowany
Model: Galaxy Ghia
Silnik: 2,8
Rocznik: '97
|
|
|