![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#941 |
|
ford::amateur
![]() Imię: Rafał
Model: Ford Focus mk2 FL
Silnik: 1.6
Rocznik: 2010
|
Witam. Mam pytanie, a w internetach nie znalazłem odpowiedzi. W swoim Focusie mk2 FL mam Blaupunkta FX i ostatnio wsiadłem do auta, odpalam (dzień jak codzień), ale po chwili zorientowałem się, że radio nie gra. Pierwsze co zauważyłem to to, że zawiesiło się podczas uruchamiania (wyświetlił się tylko niebieski ekran), po wyłączeniu go gałką wyświetliło się okno z datą, a po ponownym uruchomieniu normalnie się włączyło, ale nie można go było pogłośnić ani gałką ani pilotem, nie reagowało na niektóre klawisze. Początkowo się zdenerwowałem, bo słyszałem, że te radyjka lecą.
Jednak postawiłem auto pod sklepem. Zgasiłem auto i włączyłem radio- dalej nie działa. Zgasiłem radio, włączyłem zapłon i zaczęło działać normalnie, aż do teraz. Czy w związku z powyższym zdarzeniem, mogę się spodziewać awarii w najbliższym czasie? Dodam, że czasami z auta wyciągam aku, odłączam klemy, itp, ale zawsze radyjko działało bez problemów. |
|
|
|
|
|
#942 |
|
![]() Imię: Zdzisław
Model: Focus mk2fl
Silnik: 1,6 TDCi
|
Witam.
Tak, to jest początek który kończy się naprawą. Wiem to z własnego doświadczenia jak również z postów innych kolegów. |
|
|
|
|
|
#943 |
|
![]() Imię: Rafał
Model: Ford Focus mk2 FL
Silnik: 1.6
|
I tak szukam już na chińskiego kombajna Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#944 |
|
![]() Imię: Paweł
Model: Kuga
Silnik: 2.0 TDCI
|
|
|
|
|
|
|
#945 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2,0TDCI
Rocznik: 2015
|
Tym plikiem to jest możliwość uwalenia FX a nie spolszczenia.Nie warto sobie zaprzątać głowy takimi wynalazkami bo to przeważnie kończy się źle ...
|
|
|
|
|
|
#946 |
|
ford::average
Model: Mondeo Mk4 Ghia
Silnik: 2.0 TDCI 130 KM A/T
Rocznik: 2008
|
Ja przy okazji świątecznej trasy spolszczyłem FX'a u gościa z Wrocławia, który ogłasza się na allegro. Nie miałem okazji protestować jeszcze wszystkiego, ale wydaje się być OK - spolszczenie, jak i lektor nawigacji.
Jedyne zastrzeżenie - w ogłoszeniu napisane jest, że to mapa 2014, a tak na prawdę to mapa V3. |
|
|
|
|
|
#947 |
|
|
A ile kolego taka przyjemność kosztuje we Wrocławiu?I ile to trwa na miejscu?
|
|
|
|
|
|
#948 |
|
ford::average
Model: Mondeo Mk4 Ghia
Silnik: 2.0 TDCI 130 KM A/T
|
350 PLN, czas ok. 30 minut. Soft wgrywany przy pomocy płytki, nie ma potrzeby wyciągać nawigacji.
Z tego powodu pewnie nie da się tego zrobić na odległość (pytałem), bo możnaby skopiować panom soft, na ktróym zarabiają. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#949 |
|
|
A możesz dać jakieś namiary telefon,lub adres?Przy okazji pobytu we Wrocławiu chciałbym skorzystać z usługi.
|
|
|
|
|
|
#950 |
|
ford::beginner
![]() Imię: Adam
Model: C-MAX Ghia
|
Chciałbym zaktualizować sterownik BT/VC ale nie mam ELMConfig. Czy ktoś z Milanówek, WWa/okolice mógłby wyświadczyć taką przysługę? Będę wdzięczny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| blaupunkt , ford , mp3 , nawigacja |
|
|