![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::average
![]() Imię: Marcin
Model: S-MAX
Silnik: 1.8 TDCI
Rocznik: 2009
|
![]()
Witam mam pytanie potrzebuję kupić linkę do s max 2009 1.8 tdci 125km 5 biegów
moje oznaczenie linki to 6g9r 7e395 GA niestety większość linek ma inne oznaczenie końcówki zamiast GA np. FD lub jakieś inne czy koniecznie muszę szukać z oznaczeniem GA czym to się różni jeśli ktoś wie proszę o podpowiedź |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ford::amateur
![]() Imię: Marek
Model: S-max
Silnik: 2.0
|
![]()
Witam wszystkichGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Urwała mi się linka zmiany biegów w s-max 2.0 benzyna skrzynia 5cio biegowa. W poszukiwaniu nowej okazało się że zamienniki nie występują tych linek tylko oryginał, koszt powalającyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.(( około 1500zł:/ Linkę mam już wyjętą, numery starej to 6G9R 7E395GA. Szukałem używanych to jest dużo z takim samym numerem ale różnią się dwie ostatnie literki. Podpowiedzcie proszę czy to będzie pasować, ewentualnie od jakiego jeszcze samochodu może pasować ta linka. Z góry dziękuję za wszelką pomocGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. PozdrawiamGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ford::expert
![]() Imię: Rafał
Silnik: 2.0 Duratec HE
Rocznik: 2010
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Widziałem to. Czas oczekiwania ok tygodnia.
Bardziej mi chodzi o te oznaczenia różniące się dwoma ostatnimi literkami. Może ktoś ma wiedzę co oznaczająa te dwie literki i czy będzie pasować z innymi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ford::expert
![]() Imię: Rafał
Silnik: 2.0 Duratec HE
Rocznik: 2010
|
![]()
Jakby miało pasować, to napisałbym. Jak masz wątpliwości, to dobierz sobie w ASO po nr VIN.
BTW. Jak widziałeś, to dlaczego napisałeś o kwocie 1500 zł, skoro cena jest ok. 500? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Cenę 1500 otrzymałem w lokalnym sklepie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ford::advanced
Model: Fiesta
Silnik: 1.0 Ecoboost 200 KM
Rocznik: 2020
|
![]()
Różnić się może ostatnią literką, reszta ma być taka sama.
6G9R-7E395-GA 6G9R-7E395-GB 6G9R-7E395-GC 6G9R-7E395-GD |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|