![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#21 |
ford::beginner
![]() Imię: Wojciech
Model: Fusion
Silnik: 1,4 tdi
Rocznik: 2008
|
![]()
Samemu nie da sie tego ogarnąc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() Imię: ....
Model: Audi SQ7, Audi A8 D4
Silnik: 4.0TDI, 4.2 FSI
Rocznik: 2017, 2013
|
![]()
Dziekuje bardzo za odpowiedz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
ford::amateur
![]() Imię: Krzysztof
Model: Focus
Silnik: 1.4
Rocznik: 2004
|
![]()
Cześć,
Mam forda KA z 2009 roku i pewnego dnia wsiadając do auta nie mogłem go odpalić (świeci się czerwona kontrolka samochodu z kłódką). Otwieranie i zamykanie auta z pilota działa normalnie. Kluczykiem serwisowym (bez pilota) jestem w stanie bez problemu odpalić samochód. Czy jest jakaś możliwość że kluczyk się rozprogramował? Jeśli tak to jak zaprogramować go ponownie? Co ciekawe jak wsadzę kluczyk serwisowy i przekręcę do pozycji II, następnie wyciągnę to i włożę kluczyk składany to ten jeden raz jestem w stanie odpalić samochód z tego kluczyka Auto kupione używane już dobrych parę lat temu i nie mam żadnej karty z PINem do kluczyka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() Imię: Marcin
Model: Escape
Silnik: 2.0
Rocznik: 2013
|
![]()
Po pierwsze to nie Ford tylko Fiat po drugie tego typu immo nie ma możliwości się rozprogramować .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
![]() Imię: Krzysztof
Model: Focus
Silnik: 1.4
Rocznik: 2004
|
![]()
Rozumiem, że to co samo co Fiat 500?
Jeżeli nie ma możliwości rozprogramowania to co w takim razie mogło się stać? Odpowiedź typu że nie da się rozprogramować raczej nic nie wnosi do rozmowy.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
![]() Imię: Dariusz
Model: ford ka
Silnik: 1.25
Rocznik: 2009
|
![]()
Witam.
Mam ten sam problem,tylko że nie mam kluczyka serwisowego.Moje pytanie ,czy jest jakaś inna opcja poza serwisem forda |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
![]() Imię: Przemek
Model: Ka
Silnik: 1,2 benzyna
Rocznik: 2015
|
![]()
Kupiliśmy dla żony Ka z 2015 roku. Dziwna wersja bo ma np system start-stop a szyby na korbę i brak centralnego zamka. Kupiłem używane zamki z wtyczką 5 pin. W drzwiach nie ma żadnej dodatkowej wiązki więc muszę położyć nowe kable. Poszukuję schematu elektrycznego jak jest w oryginale lub informacji za co odpowiadają poszczególne piny w zamkach.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
![]() Zarejestrowany: 06-01-2021
Model: Ka
Silnik: 1.2
Rocznik: 2011
|
![]()
Wiam, mam podobną sytuację mam Forda Ka ale zgubiony został pilot. Czy nie było by taniej kupić zwykła centralkę za 50zł na allegro i ją podłączyć do zamka? Czy ktoś przerabiał taki temat i wie jak to podłączyć?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
ford::average
![]() Zarejestrowany: 11-02-2008
Model: Focus MK1 (kombi)
Silnik: 1.8 TDDi 90KM
Rocznik: 2001 (przed liftem) [czarny]
|
![]()
Ford KA 1.2 benzyna 69KM 2015r.
Co jest potrzebne do zakodowania pilota + ewentualnie dodanie drugiego kluczyka z pilotem ? Czy da się zaprogramować używany kluczyk (immo+pilot) z dorobionym grotem ? Jaki kabelek, program ? ? ?
![]() |
#30 | |
Moderator
![]() Imię: Robert
Model: Fiesta
Silnik: 1.4L Duratec 16V PFI
Rocznik: 3/2012 / 4/2011
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
Tagi |
centralny zamek , immobilizer , klucz , kluczyk , pilot , program diagnostyczny , programowanie |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|