![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#11 |
ford::beginner
![]() Imię: andre
Model: Maverick
Silnik: 2,3
Rocznik: 2006
|
![]()
Czy ktoś ma zamontowane światła do jazdy dziennej ?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
ford::amateur
![]() Imię: grzegorz
Model: mayda323
Silnik: 1.5l
Rocznik: 1995
|
![]()
Mazda Tribute z V6 można się podeprzeć V6 Forda.Na gazie idą cewki i świece,taniej kupować droższe markowe.Na pierwszym cylindrze lubi wydmuchać uszczelkę,wtedy
leci sonda,za katem,ale może i przed.Przy czytaniu błąd cyrkulacji i bank1lub2sensor1lub2 SENSOR1-to sonda przed katem-sensor2 to za katem.Rozrząd na dwu łańcuchach ze ślizgami,jak w''' mietku'' ,napinacze hydro,pod pokrywą-cofnie-nie trzeba nowych,chyba że schrot. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]()
A co z ESP ?
Jest takowe ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Bump: Książka, książką a ja nadal nie wiem czy Maverick ma ESP ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Moderator
![]() Imię: Robert
Model: Fiesta
Silnik: 1.4L Duratec 16V PFI
Rocznik: 3/2012 / 4/2011
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
Dzięki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() Imię: Jacek
Model: ford galaxy
Silnik: 1,9
Rocznik: 1999
|
![]()
WF0CU931X6KA48659 do SRS sprawdź mi Kolego czy ten ma ESP, z góry dzięki
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Moderator
![]() Imię: Robert
Model: Fiesta
Silnik: 1.4L Duratec 16V PFI
Rocznik: 3/2012 / 4/2011
|
![]()
moduł ABS - Elektroniczny, Moduł układu zapobiegającego poślizgowi kół podczas hamowania (ABS) Od: 22-12-2003 Do: 01-05-2006 4WD
nigdzie nie mogę się doczytać |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() Zarejestrowany: 04-05-2012
Silnik: 2.3 16v
|
![]()
Witam wszystkich serdecznie, mam już drugiego Mavericka. Poprzedni 2,0 z 2002 r. a teraz 2,3 z z 2006. Na bank nie ma tam esp. Wiadomości o tych autach jest jak na lekarstwo i ja też szukam. Na razie rozkminiam sam :)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() Imię: Przemek
Model: Peugeot 406
Silnik: 2.0
Rocznik: 2000
|
![]()
Mam małe pytanie też co do Mavericka sądzę że zakładającemu post tez to się przyda
za 2 tygodnie jadę na oględziny Forda Mavericka z 2006 rok no i teraz tak: 1.Jakie jest przeniesienie napędu(chyba dobrze napisałem chodzi mi to ze max ile może być na obie osie np 40:60 czy jakoś tak) 2.jak to sobie radzi w terenie(oczywiście lekkim)jakieś wypady do lasu lekkie błoto no i oczywiście śnieg-czy ten napęd automatycznie dołączany ujdzie czy jest katastrofa.(śnieg najbardziej mnie interesuje) 3.co z częściami czy naprawdę tak ciężko dostać?? szkoda że po 2004 pozbyli się tego przełącznika napędu z auto na 4x4 Na co zwracać uwagę przy zakupie?są jakieś bolączki auta Maverick z 2006 roku?Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
![]() Zarejestrowany: 04-05-2012
Silnik: 2.3 16v
|
![]() Cytat:
ad. 2) Radzi sobie całkiem nieźle, próbowałem piach no i oczywiście śnieg. Jak ktoś jeździł przednionapędówką to musi się się trochę przestawić, lubi zarzucić tyłem i zachowuje się na śliskim jak tylny napęd. ad.3) Z częściami żadnych problemów, jak nie ford to mazda Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja korzystam z inter-carsu. Mam już drugiego i w tym również były zwichrowane tarcze hamulcowe z przodu a poza tym leję gaz i zap... jeżdżę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Przemku, pisałem na PW, miałeś zadzwonić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|