![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#11 |
ford::amateur
![]() Imię: jacek
Model: Maverick
Silnik: 2,3
Rocznik: 2005
|
![]()
Hej jestem tu nowy niedawno nabyłem mavericka 2,3 2005. Problem wolno schodzi z obrotów na biegu jałowym. I cholera wie o co chodzi, ktoś ma może zna przyczynę i ma rozwiazanie ��
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
ford::beginner
![]() Imię: Sylwester
Model: Maverick XLT SPORT
Silnik: Zetec 2.0L EFI
Rocznik: 2003
|
![]()
Sprawdź Linke gazu czy nie zacina, czy przepustnica wraca w pozycje zamknięta. Sprawdź wężyki podciśnienia czy nie ma dziurek po kunach i wisienka sprawdź węża gumowego odpowietrzenia skrzyni korbowej Odma zawór PVC szukaj w YouTube. Wyszukaj ford escape PVC i będzie jak sprawdzic.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
ford::amateur
![]() Imię: Kacper
Model: Maverick II
Silnik: 2.3
Rocznik: 2006
|
![]()
Nie wiem czy komuś teraz w najbliższym czasie powielił się tamt. Kończące się sprzęgło. Też miałem objawy typu szarpanie, gaśnięcie na wolnych obrotach lub na pierwszym biegu podczas nagłego dostania gazu, podtrzymanie obrotów przy zmianie biegów. Samochód najzwyczajniej w świecie nie przyspieszał po dodaniu gazu na żadnym biegu a obroty do góry Jak na jałowym Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
obroty silnika |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|