Forum Ford Club Polska

Sklep z częściami do Forda -  iParts.pl

Wróć   Forum Ford Club Polska > Samochody > Ford Mondeo

Komunikaty

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!


Odpowiedz
 
Narzędzia wątku
Stary Dzisiaj, 15:12   #4011
lemon
ford::advanced
 
Avatar lemon
 
Imię: Piotr
Zarejestrowany: 26-04-2012
Skąd: Trzebnica
Model: Mondeo Mk5 HB-ta + RS MK3
Silnik: 2.0 EB 240 by Vag Tune, 2,3EB 350
Rocznik: 2016, 2017
Postów: 306
Domyślnie Odp: Wady wieku dziecięcego.

Nigdy czegoś takiego nie miałem.

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

__________________
Pomogę z załatwieniu dobrego rabatu na nowe auta w kredycie lub leasingu. Był 2008 S-max 2.0 TDCI 143/170. Jest 2016 Mondeo MK5 2.0 EB 240KM by VAG-TUNE Titanium X Ruby Red HB-ta + 2017 Focus RS MK3 Frozen White.
lemon jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary Dzisiaj, 19:51   #4012
cattani75
ford::professional
 
Avatar cattani75
 
Zarejestrowany: 15-09-2008
Skąd: Kraków
Model: Mondeo MK5 Titanium
Silnik: 2.0EB 203KM->240KM by tedi_k
Rocznik: 2016
Postów: 1,843
Domyślnie Odp: Wady wieku dziecięcego.

Cytat:
Napisał Focuss-F1 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Miałem ostatnio kilka razy następujący problem:
- podczas jazdy autostradą na tempomacie w pewnym momencie wyłącza się on (tzn tak jakbym przycisnął hamulec i auto zaczyna zwalniać i muszę wcisnąć znów przycisk powrotu do zadanej prędkości i jedzie już tak jak było zadane.

Czy ktoś się spotkał z czymś takim?
Nie nacisnąłeś sprzęgła bądź hamulca?
cattani75 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary Dzisiaj, 21:08   #4013
WoojO
ford::average
 
Zarejestrowany: 21-03-2015
Skąd: Lublin
Model: Mondeo Mk5
Silnik: 1.5 eb
Rocznik: 2015
Postów: 78
Domyślnie Odp: Wady wieku dziecięcego.

Cytat:
Napisał Focuss-F1 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Miałem ostatnio kilka razy następujący problem:
- podczas jazdy autostradą na tempomacie w pewnym momencie wyłącza się on (tzn tak jakbym przycisnął hamulec i auto zaczyna zwalniać i muszę wcisnąć znów przycisk powrotu do zadanej prędkości i jedzie już tak jak było zadane.

Czy ktoś się spotkał z czymś takim?
Mam to samo :/ totalnie losowo. Nic nie dotykam... Nie mam pojęcia co może to powodować. A żeby było ciekawiej to dwa czy trzy razy uruchomiły mi się awaryjne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i to też bez powodu. Takie chocki klocki mam tylko na dłuższej trasie. Magia...
WoojO jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz


Narzędzia wątku

Zasady postowania
Nie możesz zakładać nowych tematów
Nie możesz pisać wiadomości
Nie możesz dodawać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB Code jest Włączony
EmotikonyWłączony
[IMG] kod jest Włączony
HTML kod jest Wyłączony

Skocz do forum


Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:33.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Tłumaczenie: vBHELP.pl - Polski Support vBulletin
części do Fordów - tarcze i klocki EBC
Regeneracja wtryskiwaczy - Regeneracja wtryskiwaczy Kraków
Regeneracja turbosprężarek

User Alert System provided by Advanced User Tagging (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2017 DragonByte Technologies Ltd.