![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::amateur
![]() Imię: Kamil
Model: Ford Fusion
Silnik: 2.0
Rocznik: 2018
|
![]()
Sprzedaje prywatnie swój samochód Ford Fusion II (Mondeo USA) produkcja Maj 2018 rok, sprowadzony z USA w Styczniu 2021 po niedużej kolizji. Dla zainteresowanych mogę przedstawić zdjęcia przed i po naprawie. Wszystkie szczegóły odnośnie wyposażenia, dokupionych dodatków i wykonanych serwisów zostały opisane w ogłoszeniu:
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Podstawowe dane Silnik: 2.0 EcoBoost 245KM automat AWD Pakiet wyposażenia: Titanium Produkcja: Maj 2018 r Kolor: Oxford White (Biały) Przebieg aktualny: 85700 km Auto sprowadzone z USA na własny użytek, serwisowane na bieżąco w pełni sprawne i nie wymagające wkładu finansowego. VIN: 3FA6P0D97JR246694 Cena (do lekkiej negocjacji): 69900 zł Ostatnio edytowane przez Broneter ; 30-03-2025 o 16:20 Powód: Aktualizacja ceny |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Imię: Krzysztof
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2.o
Rocznik: 2008
|
![]()
Witam.
Proszę o zdjęcia. Pirotechnika była wypalona ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ford::beginner
![]() Imię: Karol
Model: Peugeot 308 SW T7
Silnik: 1.6 HDI 90 KM
Rocznik: 2009
|
![]()
Wrzuć sobie VIN w wyszukiwarkę i sam oceń uszkodzenia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Imię: Kamil
Model: Ford Fusion
Silnik: 2.0
Rocznik: 2018
|
![]()
Cześć,
Z początku przepraszam za późną odpowiedz, nie wchodzę na forum zbyt często ostatnio. Z pirotechniki wystrzeliły pasy przednie, kurtyny boczne i poduszki foteli. Wymienione wszystko na oryginały Forda. W żadne regeneracje się nie bawiłem, bo przy naprawie stawiałem na swoje i pasażerów bezpieczeństwo. Oczywiście podsufitka regenerowana i fotele też zszyte porządnie. Gdyby ktoś chciał zdjęcia prośba o podanie maila na PW to podeśle. Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|