|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
17-09-2024, 14:49 | #1 |
ford::amateur
Imię: Paweł
Model: Focus mk3
Silnik: 1,0 ecoboost
Rocznik: 2012
|
Wycena auta Focusa Mk3 2012 1,0 ecoboost 125km
Witajcie.
Potrzebuje Waszej pomocy. Mianowicie jestem posiadaczem Focusa Mk3 2012 1,0 ecoboost 125km. Niestety padłem ofiarą pękniętej głowicy, oraz bloku silnika. Może ktoś podpowiedzieć, za ile próbować to auto sprzedać? Poniżej większość wyposażenia. Poza usterką silnika auto jest bardzo dobrym stanie. Nie ma rdzy, prowadził się cudnie, wszystko było elegancko. Środek zadbany. System start/stop Grzanie szyby przedniej El szyby El lusterka Dwustrefowa klima Chowany hak Tempomat Czujniki parkowania przód/tył Czujnik zmierzchu Możliwość podpięcia kamery cofania "Odprowadzanie" kierowcy Przebieg 278tys. Dołożone 9 calowe radio, na autonomicznym androidzie. W stylu Tesli. Jeśli ktoś będzie w stanie mi pomóc, dziękuję z góry. Pozdrawiam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
Tagi |
głowica , pękniecie |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|