![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::amateur
![]() Imię: Bartek
Model: Fiesta
Silnik: 1.4
Rocznik: 2016
|
![]()
Jako, że przyszedł czas na pożegnanie się z moją Fiestą (MK7 po lifcie), to mam kilka rzeczy do sprzedania. Może ktoś z Was będzie zainteresowany.
- oryginalne dywaniki, nigdy nie używane, chociaż mają już ponad 8 lat :-) - cena 180 PLN - głośniki Sony, komplet 4 sztuki, oryginalne z lepszego modelu (pasują też do innych Fordów) - cena 350 PLN - lampka z oświetleniem nastrojowym z modelu C-Max lub S-Max, pasowała idealnie do Fiesty, nawet była przygotowana wiązka kabli pod oświetlenie nastrojowe i chyba alarm (są czujniki ruchu wbudowane w lampkę) - cena 45 PLN - tunel środkowy z podłokietnikiem, dodatkowym gniazdkiem do zapalniczki, ze schowkiem i możliwością podpięcia oświetlenia nastrojowego (gniazdo na dodatkowe kable), kupiłem używane, nigdy nie zamontowałem, bo jakoś nie znalazł się czas na to...) - cena 730 PLN Rzeczy do odbioru osobistego we Wrocławiu lub na Śląsku. Ewentualnie drobnica (bez tunelu) - możliwość wysyłki InPostem (dodatkowo płatne) Galeria rzeczy [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|