![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#11 |
ford::average
![]() Zarejestrowany: 02-10-2009
Model: Mondeo MK4 Titanium Kombi
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2008
|
![]()
Nie wiem, czy powinien robić w ramach gwarancji... zawsze możesz próbować.
Co do nowych map (lub map innych obszarów), to na pewno są płatne. O oryginały możesz pytać się u Forda, albo sprawdź na stronie producenta map - Teleatlas ([Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]). Jeżeli chodzi o nielegalne kopie, to z tego co wiem nie są dostępne - płyta z mapami do Blaupunkta NX jest zbyt dobrze zabezpieczona. Ale znając życie, to tylko kwestia czasu... Można też pewnie szukać płyt z 'rozbitków' na eBay'u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 01-02-2010
Model: mondeo
Silnik: 2.0 Duratec 145 KM
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 01-02-2010
Model: mondeo
Silnik: 2.0 Duratec 145 KM
|
![]()
dostałem e-maila od Tele Atlas Customer Support [[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]]; powiedzieli mi, że ich
ostatni upgrade map : 'Western Europe - Turkey - Ford NX 2010' [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] zawiera także drogi w AL, BIH, HR, MK, MNE, SLO, SRB. Czy znacie może to cudo? Każda wskazówka mile widziana. z góry wdzięczny lll |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 26-04-2008
Model: Mondziak MKIV Titek
Silnik: 2,0 DURATEC
Rocznik: 06.2008
|
![]() Cytat:
Cytat:
... ja tu tylko "sprzątam" - Leonzaw - zlecenia: GG 198071 MSN/mail leonxzaw@wp.pl Mondziak Titek Czarna Panterka 2,0 Pb/Kombi/17"/Navi/Bi-Xenon + zaje-fajny kierowca http://lh3.ggpht.com/_mXbuixnOU84/S7...eonzaw%202.JPG Ostatnio edytowane przez TOMAS ; 13-03-2011 o 20:58 Powód: Regulamin punkt21 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
![]() Zarejestrowany: 03-08-2008
Model: Titanium
Silnik: 2.0 Duratec 145
|
![]()
U mnie właśnie padł GPS...Ni z gruchy, ni z pietruchy. Padł i koniec! :-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
a radio działa?
... ja tu tylko "sprzątam" - Leonzaw - zlecenia: GG 198071 MSN/mail leonxzaw@wp.pl Mondziak Titek Czarna Panterka 2,0 Pb/Kombi/17"/Navi/Bi-Xenon + zaje-fajny kierowca http://lh3.ggpht.com/_mXbuixnOU84/S7...eonzaw%202.JPG |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 05-03-2004
Model: C-MAX MK2, S-MAX MK2
Silnik: 1.6EB, 2.0EB
Rocznik: 2011, 2017
|
![]() Cytat:
U mnie pod uszczelkę silikonową dostał się woda i antenę szlag trafił. Pozdrawiajka, Alek
"...szybkości jazdy drogowej nie mierzy się prędkością ani czasem. Mierzy się ją ryzykiem. To ono wyznacza granicę. Jeśli ryzykujesz na drodze, obojętnie ile pokazuje licznik – jesteś lekkomyślnym frajerem " [K. Hołowczyc] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]()
dziś dostałem telefon z centrali od siebie z firmy (Wawa, ja mieszkam we Wrocku) z informacją że przyszła do mnie paczka od firmy Robert Bosh !!! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. poprosiłem o otworzenie a w środku kompletna płyta z softem NAVI!!! co prawda na 2008 plus upgrade 5.0, ale podobno na 2010 jeszcze nie ma tych do oryginalnych systemów (tak mi też w salonie powiedzieli, a tylko oni teraz mają prawo to sprzedwać)
a teraz jak to się stało Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. napisałem sobie maila na adres [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] z informacją że mam fabrycznie zamontowany system i podobno należy mi się aktualizacja, no i tak przepychałem sie od osoby do osoby a to na węgrzech, a to w niemczech (kontakty dla wszystkich chętnych podam na PW) ale postanowiłem nie odpuszczać, choć chcieli mnie spuścić na drzewo ... no i po ponad pół roku takiego już dla sportu wypisywania maili chyba chcieli mnie mieć już dość wysłali płytkę!!!
... ja tu tylko "sprzątam" - Leonzaw - zlecenia: GG 198071 MSN/mail leonxzaw@wp.pl Mondziak Titek Czarna Panterka 2,0 Pb/Kombi/17"/Navi/Bi-Xenon + zaje-fajny kierowca http://lh3.ggpht.com/_mXbuixnOU84/S7...eonzaw%202.JPG |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
![]() Zarejestrowany: 03-08-2008
Model: Titanium
Silnik: 2.0 Duratec 145
|
![]() Cytat:
Leonzaw - radio normalnie gra. Zero problemów. |