![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#41 |
ford::beginner
![]() Imię: Paweł
Model: fusion USA
Silnik: 2,5
Rocznik: 2016
|
![]()
Jak na dłoni to on jest jak się wyjmie schowek, mi się po prostu nie chciało ćwiczyć wygibusów pod schowkiem dla tego go wymontowałem, próbowałem zrobić to telefonem ale może po prostu mam za duży telefon bo za chiny nie mogłem go tam wepchnąć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
ford::average
![]() Zarejestrowany: 22-12-2016
Model: Stosowny
Silnik: Żwawy
Rocznik: Właściwy
|
![]() Cytat:
Nie wiem. Nie znam się. Zarobiony jestem! Ostatnio edytowane przez APeZet ; 02-02-2019 o 18:31 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
![]() Imię: Paweł
Model: fusion USA
Silnik: 2,5
Rocznik: 2016
|
![]()
Kolego nie potrzebnie się spinaszGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Aczkolwiek skoro w 2016 roku nie miałeś wiedzy na temat escape to musisz przyznać że trochę niepotrzebnie poczarowałeś swoimi newsami na temat jego "inności". Jeżeli ktoś prześledzi cały wątek to zostanie w tym błędnym przekonaniu, co chciałem wyprostować ot i cała "mądrość".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
ford::amateur
![]() Imię: Emil
Model: Focus mk1
Silnik: 1,8 tdci
Rocznik: 2002
|
![]()
witam, mam problem z escape 2013 rok,
kod na dzwiach podświetlał się i dało się zamykać (bo jeszcze nie znalem kodu otwierania), i nagle przestał się podświetlać i nie dzial- czy jest jakiś bezpiecznik do kodu na drzwiach? |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
![]() Imię: Marek
Model: Mustang ; Explorer
Silnik: 302 V8; 4,6 V8; 4,6 V8; 3,5 V6
Rocznik: 1978; 2005; 2006; 2015
|
![]()
Takie podstawowe informacje są w instrukcji obsługi, którą ściągasz z netu.
Nie wiem jak można jeździć autem nie mając świadomości podstawowej obsługi pojazdu, konkretnego modelu.
![]() |
#46 |
ford::amateur
![]() Imię: Emil
Model: Focus mk1
Silnik: 1,8 tdci
Rocznik: 2002
|
![]()
@[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
jakim trzeba byc ***WYMODEROWANO*** czlowiekiem zeby poswiecac swoj czas na na niekonstruktywny hejt. Pewnie jestes najmondrzejszy u siebie na wiosce ale jesli nie masz zadnej podpowiedzi to nie udzielaj sie globalnie bo wychodzisz na typowego janusza.
instrukcje ma od kugi(bo jest po polsku) wiec nie ma w niej bezpiecznika kodu, a auto od tygodnia nie liczac dwoch dni jak stalo zanim pojechalo na warsztat bo wiadomo z usa obite, tak ze oczekuje odpowiedzi ktora moze pomoc. ;] Ostatnio edytowane przez Speedo ; 11-02-2019 o 13:57 |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
![]() Imię: Marek
Model: Mustang ; Explorer
Silnik: 302 V8; 4,6 V8; 4,6 V8; 3,5 V6
Rocznik: 1978; 2005; 2006; 2015
|
![]()
Przecież nie masz Kugi tylko Escape, więc informację znajdziesz w instrukcji Forda Escape.
Nie trzeba być "najmondrzejszym" , wystarczy pomyśleć ! Pozostaję pod wrażeniem Twojej kultury osobistej.
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|