|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
27-06-2024, 19:19 | #1 |
ford::amateur
Imię: Jacek
Model: Ford Tourneo Courier
Silnik: 1,0 Ecoboost
Rocznik: 2024
|
Tourneo Courier 2024 - złącza tylnych foteli
Witajcie.
Mam taki mały problemik: wymontowałem tylne siedzenia i wypiąłem złączki czujników. Po przekręceniu kluczyka pojawił się meldunek: awaria czujnika klamry pasów tylnych siedzeń, mimo że wyłączone zostały funkcje kontroli obecności pasażerów z tyłu. Może wiecie jak to zneutralizować; zworka na złączu klamry? Oczywiście można to wyłączyć ale nadal świeci kontrolka poduszki/pasów, a ponieważ zarejestrowałem auto na Moje Konto Ford już mi walą zgłoszenia na telefon o usterce. Ciekawe, że na telefonie mam info o awarii pasów ale tylko prawego fotela z tyłu - od strony pasażera. Ratujcie, zanim eksperymentując narobię sobie jeszcze więcej problemów. Wielkie dzięki - szerokości. Ostatnio edytowane przez Jaeck ; 27-06-2024 o 22:45 Powód: Zmiana tytułu |
28-06-2024, 07:19 | #2 | |
Junior Moderator
Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2008
|
Odp: Tourneo Courier 2024 - złącza tylnych foteli
Cytat:
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Krótki poradnik jak to zrobić: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Dziękuję Speedo |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|