![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#161 | |
ford::amateur
![]() Imię: Marcin
Model: Fiesta
Silnik: 1.0 140KM
Rocznik: 2017
|
![]() Cytat:
Znajomy wysłał mi linka z lampami ale one mają symbole: H1BB-13W030-CE H1BB-13W029-CE Czy to są lampy typu D? Z tego co napisałeś rozumiem, że chyba jest mniej sensu bawić się w typ B i raczej skupić się na lampach typu D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#162 | |
ford::advanced
![]() Imię: Marcin
Model: Fiesta VII
Silnik: 1.0 EB
Rocznik: 2017
|
![]() Cytat:
Co do reflektorow to tych z led nigdzie nie widze, wiec pewnie szybciej zmienie Fieste na Pume niz je znajde Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. [QUOTE=Marcin C.;3520083 Z tego co napisałeś rozumiem, że chyba jest mniej sensu bawić się w typ B i raczej skupić się na lampach typu D[/QUOTE] Jesli masz dostep do tych lamp D to sie baw, ale tych B to nie bierz, wg mnie to jakis niewypal.
Było: Focus mk1 1.8 TDDI HB, mk2 FL 1.8 TDCI kombi, Fiesta VI 1.25 HB Jest: KIA cee'd 1,4 T-GDI kombi, Fiesta VII/mk8 1.0 EB HB Ostatnio edytowane przez marcin'ek ; 17-03-2025 o 21:29 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 19-07-2013
Model: Focus mk3 lift, Fiesta mk8
Silnik: Desel 1.5
Rocznik: x
|
![]()
^^^^^
Wystarczy czytać: Cytat:
Jeżeli lampka ma soczewkę, ale za nią ma gumowy dekielek z uchwytem - na żarówkę H7. Jeżeli ma tam na stałe plastikową pokrywkę - ma moduł z LEDem. Symbole, które podałem dotyczą lamp u mnie (z LEDem). Wyszukaj na allegro i zerknij na fotki. Symbole są dwa: bo lewa i prawa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|