![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::amateur
![]() Imię: Bartek
Model: Fusion
Silnik: 2.0 Hybrid
Rocznik: 2018
|
![]()
Cześć,
Mam nie mały problem, niestety po ściągnięciu samochodu z stanów okazało się że brakuje przedniego radaru w moim Ford Fusion 2018, czy ktoś jest w stanie podać mi numer części ? Vin : 3FA6P0RU7KR180596 Jestem kompletnie zielony w tym temacie, niestety warsztat w którym naprawiam pojazd również ma problem z namierzeniem części. Ford ASO niestety również nie jest w stanie mi pomóc Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dodatkowo może ktoś z was zna jakąś osobę/warsztat z okolic trójmiasta który zajmuję się kodowaniem, bo z tego co udało mi się wyczytać nie wystarczy podpięcie "nowej" części to samo dotyczy zmiany kodu z panelu przy drzwiach. Szukając części natknąłem się również na parę postów gdzie ludzie przerabiają swój wyświetlacz na Full Digital czy ktoś z was może również robił taką modyfikację i chciałbym podzielić się swoimi uwagami oraz informacją gdzie i u kogo to robił z okolic trójmiasta. Z góry dziękuje za wszelką pomoc. |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|