![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1741 | |
ford::expert
![]() Imię: Marek
Model: Focus MK2 FL
Silnik: 1.6 TDCI 90KM
Rocznik: 2008
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1742 |
Prawie Moderator...
![]() Zarejestrowany: 07-04-2008
Model: Tipo SW
Silnik: 1.4 T-JET
Rocznik: 2017
|
![]()
Nie polemizowałbym z Tobą i przyjął co mówisz z wielka łatwością, gdyby wszyscy byli równi wobec prawa, a tak to coś się we mnie przeciwstawia i zaczyna się kombinowanie...
![]() |
#1743 |
![]() Imię: wojciech
Model: Smax
Silnik: 2.0 TDCI / 140 KM
Rocznik: 2014
|
![]()
Nie na trasie , ale spotkało Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] |
![]() |
![]() |
![]() |
#1744 | |
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 07-03-2012
Model: Focus MKI, Fiesta MK5
Silnik: 1,6/1,25
Rocznik: 2004/2000
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1745 |
![]() Imię: Ponury żniwiarz
Model: MK3 Estate Titanium X EcoBoost 182KM
Silnik: 1.6
Rocznik: 2012
|
![]()
ktoś chyba nie lubi swojej pracy. swoją drogą. tam jest w C*** miejsca a nagrywajacy to leszcz.
rozumiem jakby nie miał żadnych czujników to poziom trudności wzrasta. ale mając i z przodu i z tyłu i się tak nagadac do takiego wyjazdu? u siebie pod biurem czasami wyjeżdżam na 38 razy. zapasu mam 3 cm i trzeba naprawdę mieć fantazje aby widziec jak zacząć żeby wiedzieć jak to się może zakończyć bo inaczej 5 minut manewrowania na marne. i? jakoś nie przeklinam. przeklinam na tych co są 30 metrów od skrzyżowania, zapala się pomarańczowe, przyspieszają i przelatuja przez linie wyznaczajaca miejsce zatrzymania jak już pali się czerwone. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1746 | ||
|
![]() Cytat:
Cytat:
Spojrzałem na kamerkę po krótkiej rozmowie z mechanikiem z ASO. Po tej " fachowej" krótkiej rozmowie stwierdziłem, że zajrzę do tejże kamerki. Okazało się, że zostałem oszukany w pewnym stopniu bo akcja inspekcja nie została przeprowadzona w pełnym wymiarze. Napisałem maila do Ford Polska i czekam na odpowiedź Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez juri2069 ; 17-01-2020 o 19:24 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1747 |
![]() Imię: Artur
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2008
|
![]()
jak zwykle
ASO to .......Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1748 | |
![]() Zarejestrowany: 07-03-2012
Model: Focus MKI, Fiesta MK5
Silnik: 1,6/1,25
Rocznik: 2004/2000
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1749 |
|
![]()
Dobre pytanie choć tyłem nie było możliwości skręcenia do bramy prosto z miejscówki. Ogólnie jako ciekawska osoba to w między czasie rzuciłem okiem przez zaparowane okienko i stwierdzam , że tam było dosyć dużo miejsca w środku po długości . Po prostu Pan z ASO był wielką marudą i człowiekiem , któremu życie robi pod górkę . Dodam jeszcze , że jak czujniki pikają powoli to spokojnie jest jeszcze z metr miejsca , jak widać nie każdy o tym wie.
Pomijam już nieszanowanie auta klienta w taki sposób , że wraz z włożeniem kluczyka do stacyjki następuje zapalenie silnika. Przecież chyba każdy z nas ma odruch włączenia zapłonu i odczekania tej chociaż sekundy czy dwóch zanim się odpali . Kamerka nie kłamie. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ale to młody serwis , może zastanowią się nad swoim postępowaniem po moim mailu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez juri2069 ; 17-01-2020 o 21:37 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1750 |
![]() Imię: Ponury żniwiarz
Model: MK3 Estate Titanium X EcoBoost 182KM
Silnik: 1.6
Rocznik: 2012
|
![]()
Ja nie mam odruchu wkładania kluczyka i czekania bo:
a) nie mam stacyjki b) mam benzyne więc nie oczekiwałbym od wszystkich że będą czekać przed odpalaniem auta. |
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
droga , dvr , nagrania , rejestrator , trasa |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|