![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#1 |
ford::beginner
![]() Imię: Radek
Model: Ranger
Silnik: 3.2 TDCI
Rocznik: 2018
|
![]()
Witam, czy ktoś z forumowiczów posiada Rangera 2018 ? Oryginalne lampy to jakis koszmar, jeżdżę sporo szczególnie nocą i niestety niewiele widać nawet na światłach drogowych. Może ktoś wymieniał i ma coś sprawdzonego, jakieś LED a może Xenon?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: 16-05-2018
Model: Wildtrak
Silnik: 3,2
Rocznik: 2017
|
![]()
Oryginal to koszmar szczegolnie jak sie przyzwyczailes do czegos mocniejszego w innym aucie. Ja nie zmienialem, dolozylem do grilla lazery i spialem z dlugimi. teraz jest rewelacja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Imię: Radek
Silnik: 3.2 TDCI
|
![]()
Czasem partnerka da mi pojeżdzic moją C klasą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. , tam są ledy bajka, a u mnie masakra , może tez tak zrobie dorzuce porządne lazery i będzie jak trzeba.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ford::amateur
![]() Imię: Mariusz
Model: RANGER WILDTRAK
Silnik: 3200
|
![]()
Cześć.
Temat już poruszony, ale wracam do LEDów Latam często w nocy - głownie autostrady i słabo "świecą" oryginały Czy zakładaliście? czy LED H11 mieszczą się w kloszu - czy pokrywa nie przeszkadza? z tego co widzę, LEDy mają "wentylację", czy to nie przeszkadza, gdy klosz jest zamknięty? czy na zegarach wyświetlają się błędy związane z oświetleniem? Czy możecie jakieś konkretne polecić? Dzięki, Mariusz |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
FCP member
![]() Imię: Robert
Silnik: 3.2 dyszel
|
![]()
Na teraz mam tak ... LED`y będą za kilka dni bo już paczuszka z chin do mnie leci Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
![]() |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|