![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#51 |
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 17-07-2019
Model: Focus Titanium 2020.25
Silnik: 1.0 Ecoboost 125
Rocznik: 2019
|
![]()
Mnie się udało wyeliminować problem zupełnie - aktualizacja "softu odpowiedzialnego za telematykę" jak to określił serwis. Testuję od kilku dni i zero problemów. Mam podłączony na stałe drugi telefon i AA łączy się od razu. Komfort korzystania z AA w tym układzie jest nieporównywalnie wyższy, bo wszystko dostępne jest szybko i z poziomu synca.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
![]() Zarejestrowany: 01-04-2016
Model: Focus MK4 Active Kombi M6
Silnik: 1.5 Ecoboost 150KM
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
|
![]()
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
ford::advanced
![]() Zarejestrowany: 21-07-2014
Model: Focus Active kombi
Silnik: 1.5 EcoBoost 150hp M6
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
![]() Zarejestrowany: 01-04-2016
Model: Focus MK4 Active Kombi M6
Silnik: 1.5 Ecoboost 150KM
|
![]()
Panowie, nie chcialem zapaszyc ale na chwile obecna czyli po 4 dniach i okolo 10 uruchomienaiach samochodu zegar za kazdym razem pokazuje wlasciwa godzine!!!! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wczesniej to sie nie zdarzalo. Byc moze jakims "cudem" taki patent pomaga na przestawiajacy sie zegar!!! Zobaczymy dalej co bedzie sie dzialo. Niestety odlaczenie klem nie pomaga na zanikajacy dzwiek w przednich glosnikachGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzisiaj dzwonilem do innego serwisu w Gdansku i okazuje sie ze serwis zna temat bardzo dobrze, bo sporo osob ma ta usteke w swoich Focusach. Powiedziano mie ze serwisy maja juz jakas latke ale nie instaluja jej bo nie maja na to procedury!!!! Zobaczymy co bedzie sie dzialo dalej. ....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
ford::average
![]() Imię: Szymon
Model: Ford Focus MK4
Silnik: 1.5 EcoBoost
Rocznik: 2020
|
![]()
Info z dzisiaj z ASO Ford Łódź. Jest nowsza aktualizacja niż marcowa która naprawia temat resetowania zegarka. Ford jednak zabronił ją instalować ze względu na to że aktualizacja psuje coś innego. Co dokładnie tego Pan nie wiedział lub nie chciał powiedzieć. Odmówiono także zainstalowania jej w moim aucie.
Ostatnio edytowane przez szymonb ; 02-12-2020 o 20:31 |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 01-08-2006
Model: Focus MK4
Silnik: 2.0 EcoBlue 150KM/370Nm
Rocznik: 2018
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
![]() Zarejestrowany: 26-01-2013
Model: Focus MK4 Titanium
Silnik: 1.5 Ecoblue
|
![]()
Mam ten sam problem z zegarem. Dodatkowo co jakiś czas zanika dźwięk na kilka sekund. W poniedziałek jadę na serwis i zgłosiłem to jako usterki. Ciekaw jestem czy coś z tym zrobią chociaż czytając Wasze komentarze nie robię sobie wielkiej nadziei. Dodam, że ten problem mam od początku czyli od roku i już kiedyś dzwoniłem w tej sprawie do serwisu to mi powiedzieli, że nic o problemie nie wiedzą mimo, że na forum już kilka osób o tym pisało...
Bump: Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
ford::amateur
![]() Imię: Jan
Model: Ford Focus
Silnik: 1.5
Rocznik: 2020
|
![]()
Nowa aktualizacja synca skończyła się uwaleniem całego systemu sync (czarny ekran) nie działa radio i czujniki cofania oprócz mojego auta uwalili jeszcze jednego focusa. Ford wstrzymał tą aktualizacje a moje auto stoi od zeszłego
Tygodnia w Warszawie i czekają na interwencję inżynierów z Forda bo z autem nie idzie nic zrobić. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
|
![]() Cytat:
|