|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
16-03-2023, 00:48 | #1 |
ford::amateur
Imię: Patryk
Model: Ford Scorpio
Silnik: 2.0 DOHC 8V
Rocznik: 1990r
|
Ford Scorpio Taifun front tuning
Temat bardzo ciężki i rzadki, ale poszukuje wszelkich informacji, zdjęć, źródeł, katalogów ,stron a najlepiej kompletnego frontu "Taifun" do Scorpio MK1 MK2 czy Granady MK3.
Jedyne ślady tego frontu znalazłem na polskim forum scorpio team użytkownika "Eddie", a dokładniej zdjęcie Scorpio z właśnie frontem Taifuna, bardzo chciałbym dorwać taki do swojego. Świetnie by sie wpasowało w moją wizje na auto, udało mi się trafić idealny wręcz egzemplarz bez rdzy i ze świeżym lakierem. Taifun to niemiecka firma która produkowała min fronty tuningowe do wielu aut w latach 80/90, między innymi BMW E30 (zamiast okrągłych reflektorów były prostokątne). Także jeśli ktoś ma jakiekolwiek informacje na temat tego frontu czy producenta lub jeszcze lepiej właściciela Scorpio ze zdjęcia to chętnie sie dowiem Pozdrawiam, na dole fotka owego Scorpio z taifunem oraz mojego w trakcie budowy. |
16-03-2023, 08:20 | #2 | |
Junior Moderator
Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2008
|
Odp: Ford Scorpio Taifun front tuning
Cytat:
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Krótki poradnik jak to zrobić: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Dziękuję Speedo |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|