![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#11 |
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 21-09-2010
Model: Ford Focus MKIII ST
Silnik: 280
Rocznik: 2012
|
![]()
Hi, guys! I`m Alexander. The only adapter idea founder and seller. You can ask me any question. English and Russian better but Polish is also google-translated.
1. Of course as 1olek said you can try to clone it, but you should know that the adapter has a scripted firmware. 2. The discount promised is about 30% from the price and even shipping is free now. 3. 5pcs minimum for this conditions. Any questions... ICQ 343787346, skype: universe19761 (evening live talk only) email: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] And now it is available for Ford Focus MK3. As I suppose New C-MAX and KUGA2 are also supported. Ostatnio edytowane przez 1olek ; 07-05-2013 o 19:26 Powód: post under post, for further edit post |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 29-11-2005
Model: MKII Ghia / MKIII ZETEC
Silnik: 2.5 V6 / 1.8
Rocznik: 1997 / 2002
|
![]() Cytat:
P.S. Welcome on fordclubpolska forum Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
![]() |
![]() |
#13 | |
![]() Zarejestrowany: 21-09-2010
Model: Ford Focus MKIII ST
Silnik: 280
Rocznik: 2012
|
![]() Cytat:
Welcome to Russian ffclub.ru too Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
![]()
Po dłuższym czasie od zainstalowania interfejsu nabytego od kolegi Alexandra pochwalę się tym co można uzyskać.
Oczywiście mam NXa z wejściem fabrycznej kamery cofania - bez tego nic nie da się zrobić... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. No więc po pierwsze, to w moim C-maxie mam chyba jeden z bardziej "multimedialnych" schowków w Polsce... Ten widoczny odtwarzacz DVD jest oczywiście głównym "uzasadnieniem" nabycia interfejsu od Alexandra... To on jest podłączony do mojego NXa. Sam odtwarzacz kupiłem tutaj: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Do tego dodałem sobie rejestrator samochodowy DVR i podłączyłem jego wyjście video pod wejście video tego odtwarzacza DVD widocznego na zdjęciu powyżej... Szczegóły odnośnie rejestratora DVR dostępne tutaj: [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Obrazek z rejestratora DVR na ekranie NXa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A tak wygląda przegląd katalogów pena USB wpiętego do odtwarzacza DVD Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. No i parę screenshotów z koncertu Robbiego... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Interfejs od Alexandra działa na prawdę dobrze!
------------------------------------------------------------------------------------------------ Nadal tu jestem ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 11-08-2013 o 22:34 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
ford::expert
![]() Imię: Artur
Model: było Mondeo mk4, jest Fiesta mk7, EDGE
Silnik: 1.25 , 2.0
Rocznik: 2014, 2019
|
![]()
Cud, miód malina. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 03-11-2009
Model: Audi Q3 Sportback/Mazda CX-3
Silnik: 1.4e 245KM/2.0 121KM
Rocznik: 2022/2019
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() Imię: Darek
Model: Ford Kuga automat
Silnik: 2000 cm 163 km
Rocznik: 2011
|
![]()
Witam
Kupiłem niedawno Forda Kugę z 2011 r. z nawigacją navi Blaupunkt TravelPilot NX bez wejścia na kamerę cofania. Proszę o pomoc jaka jest możliwość podłączenia kamery cofania do takiej nawigacji.pozdrawiam Dardon11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
FCP member
![]() Imię: Marcin
Model: Smax / Fusion Energy
Silnik: 2.0ecoblue / plug-in hybrid
Rocznik: 2019 / 2017
|
![]()
jak navi nie ma wejścia na kamerę, to kamery nie podłączysz - to chyba proste?
////// ZMIANA MOCY 1.6tdci 95->115 # 2.0 tdci 140->163 # 1.5/1.6eb 150->182 # Transit 2.2 tdci # diagnostyka # TEMPOMAT # Immobilizer/kluczyki # konfiguracja # spolszczenia # wszystkie modele Europa-USA ////// MAYYAK@GMAIL.COM |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() Imię: Darek
Model: Ford Kuga automat
Silnik: 2000 cm 163 km
Rocznik: 2011
|
![]()
A jak bym kupił na ALLEGRO nawigację z wyjściem na kamerę to jest możliwość zamiany takiej nawigacji .
A może ktoś ma na sprzedaż taką nawigację . Bardzo mi zależy na tym. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
FCP member
![]() Imię: Marcin
Model: Smax / Fusion Energy
Silnik: 2.0ecoblue / plug-in hybrid
Rocznik: 2019 / 2017
|
![]()
zamienić zawsze można
////// ZMIANA MOCY 1.6tdci 95->115 # 2.0 tdci 140->163 # 1.5/1.6eb 150->182 # Transit 2.2 tdci # diagnostyka # TEMPOMAT # Immobilizer/kluczyki # konfiguracja # spolszczenia # wszystkie modele Europa-USA ////// MAYYAK@GMAIL.COM |
![]() |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|