![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#41 |
ford::expert
![]() Zarejestrowany: 29-12-2011
Model: Focus mk2 fl
Silnik: 2.0 Tdci 136 km
Rocznik: 2008
|
![]()
Jedna do wyłącznika poduszki pasażera, a druga to nie wiem.
Bump: Jedna do wyłącznika poduszki pasażera, a druga to nie wiem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 01-11-2009
Model: Focus MK2
Silnik: 1.9 TDCI
Rocznik: 2006
|
![]()
Witam posiadam Forda Focusa mk2 rocznik 2006 , mam na panelu radiowym przycisk AUX widziałem ze na forum ze wejscie aux powinno byc w schowku lecz go nie ma tam moze mi ktos powiedziec gdzie go znajde ale czemu tak jest czegos brakuje w aucie bo sam juz nie weim chcialbym posluchac muzyki z AUX ale nie da sie bo nie wiem gdzie jest to wejscie ....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
ford::average
![]() Imię: Przemysław
Model: FOCUS MK2
Silnik: 1,6
Rocznik: 2005
|
![]()
Sugerując się zdjęciem brak gniazda aux które powinno być z prawej strony zamka taka "dziura" obok. U Ciebie kolego brak tego gniazda. W moim przypadku było tak że trzeba było wyjąć schowek i w górnej części przy kokpicie była zaklejona wtyczka do gniazda które trzeba było dokupić.
Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Ostatnio edytowane przez Przemerus ; 12-01-2019 o 12:40 |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
![]()
Witam
AUX było opcją => nie we wszystkich autach występuje Na forum koledzy opisywali jak dołożyć Należy dokupić wiązkę + gniazdo AUX i dołączyć do kostki radia poglądowe [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ewentualnie - jeśli jest wiązka, to tylko samo gniazdo (podobno były rózne wersje, rózniące się kształtem złacza elektrycznego) [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] pozdrawiam Arturek
------------------------------------------------------------------ INSTRUKCJE.pdf / nowy eTIS / chemia_Forda / Ostatnio edytowane przez arturek ; 12-01-2019 o 12:42 |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
![]() Zarejestrowany: 01-11-2009
Model: Focus MK2
Silnik: 1.9 TDCI
Rocznik: 2006
|
![]()
Ostatnio zauważyłem w sieci film gdzie pokazane jest ze klikajac w menu powinna byc opcja BT , lecz go nie mam . Czy to oznacza ze mam uboga wersje radia czy tez koncowka od bluetooth jest nieobecna ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
![]() Zarejestrowany: 08-12-2024
Model: Focus
Silnik: 1.6 TDCi
Rocznik: 2007
|
![]()
Witam forumowiczów, jestem tutaj nowy więc za błędy przepraszam
Mam radio Sony CDX-5f611 i potrzebuje schematu pinów, wiem że w tym radiu funkcja aux działa ale nie mam wtyczki gniazda etc. chciałbym bezpośrednio wpiąć się w gniazdo z pinami. Nigdzie nie mogę znaleźć schematów odnośnie tego radia. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Tagi |
radio sony , schemat |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|