![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#31 | |
FCP member
![]() Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
|
![]() Cytat:
cóż Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nam wystarczy wymienić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.https://zapodaj.net/plik-NM8kgGUCdn a reszta to .... wiedza Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Moja zabawa z nawigacjami Moje mody we własnym aucie - C+/Tempomat/ACC/BLISS/CTA/CHIP/SYNC2>SYNC3 LOGA stacji Radiowych w SYNC3 bez wymiany ACMa ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez leszcz ; 21-03-2025 o 23:57 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
ford::average
![]() Imię: Darek
Model: Mustang Mach-e
Silnik: elektryczny
Rocznik: 2021
|
![]()
Ale co ta ma wspólnego z "pełną konwersją" gdy moc ładowania AC zostaje ta sama?
Moje mody: mach-e: lampy GFHB; s-max mk2: Kamera tylna i przednia, ACC + Precollision, Active Park Assist, BLIS, Sync2->Sync3, Fotele podgrzewane, SONY Premium Sound (8 -> 11 głośników + DSP + SUB), ANC - Active Noise Control, ACS - Active City Stop. Ostatnio edytowane przez jdkozak ; 22-03-2025 o 10:27 |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
FCP member
![]() Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
|
![]()
Tak po zmianie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.https://zapodaj.net/plik-rhyArcyWd4
![]() |
#34 |
ford::average
![]() Imię: Darek
Model: Mustang Mach-e
Silnik: elektryczny
Rocznik: 2021
|
![]()
Super, ale co z tą mocą ładowania AC Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Moje mody: mach-e: lampy GFHB; s-max mk2: Kamera tylna i przednia, ACC + Precollision, Active Park Assist, BLIS, Sync2->Sync3, Fotele podgrzewane, SONY Premium Sound (8 -> 11 głośników + DSP + SUB), ANC - Active Noise Control, ACS - Active City Stop. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|