![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#41 |
ford::amateur
![]() Imię: Mariusz
Model: Ford S-max
Silnik: 1,6 Ecoboost
Rocznik: 2012
|
![]()
Dziękuję za odpowiedzi. Chciałbym poszukać kolegów z Gdańska albo okolic w woj. pomorskim do programowania BCM Forda. Trochę błądzę po forum i nie wiem jakiego wątku szukać.
Z góry dziękuję za jakąś wskazówkę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
ford::beginner
![]() Zarejestrowany: 28-02-2009
Model: Ford S-Max
Silnik: 2.0 PB
Rocznik: 2006
|
![]()
Witam wszystkich :-)
Nie wiem gdzie sprawdzić jaką wersję mam BCM. Czy mógłbym prosić o rozkodowanie z VIN: WF0SXXGBWS6P79142. Z góry bardzo dziękuje. Przy okazji zastanawiam się czy może mam jakieś opcje nie włączone przez fabrykę, a wystarczy tylko "odkliknąć". Mam zwykły licznik ale ten większy (nie wiem jak się fachowo nazywa) i jego menu jest bardzo ubogie co trzeba zrobić i czy w ogóle jest opcja aby było bardziej rozbudowane. Czy jest konieczność wymiany BCM-a, licznika czy coś jeszcze. Myślę nad wymianą na Covers ale czy to coś da poza tym że wyświetlacz będzie kolorowy ?? Również zastanawiam się czy jest możliwość w S-Max z 2006r w jakiś sposób aktywować lub dołożyć funkcję automatycznego ryglowania drzwi po ruszeniu. Można znaleźć wiele instrukcji do mondeo jak w magiczny sposób aktywować (poprzez sekwencję "ruchów") ale na S-Maxa to nie działa. Czytałem kilka tematów na ten temat ale żaden chyba w 100% nie odpowiedział na to pytanie. Dziękuje i pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|