![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#2091 |
ford::beginner
![]() Imię: Grzegorz
Model: Escape Titanium AWD
Silnik: 2,0 benzyna
Rocznik: 2020
|
![]()
Witajcie,
Skuszony łatwością wykonania/bezpieczeństwem i zapewnieniami Forda o potrzebie aktualizacji SYNC 3 do wersji 3.4.23188 wykonałem wszystko bez problemów. Póżniej wyjście z samochodu/zamknięcie (ach światła się palą na suficie - to pewnie nic ) Otwieram i nic nie działa. Odpalić się nie da.... ciemno wszędzie głucho wszędzie ( w lesie mieszkam : ) Na wyświetlaczu kilka komunikatów samoistnie wyświetlanych po sobie: "Asystent ruszania na wzniesieniach niedostepny. OK ESC Serwis! OK. Czujnik parkowania awaria.OK. BLIS awaria systemu. OK Crross Traffic Awaria .OK Patrz instrukcja obsługi. OK" Nawet OK nie działało. Po małym zawale i niesamowitej panice ... w końcu udało się zamknąć i zgasił nawet światła drogowe.... po kolejnym otwarciu odpalił ... na tyle co sprawdziłem działa... do rana muszę odetchnąć. Czy takie rzeczy się Wam zdarzyły? pozdrawiam Grzegorz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2092 |
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
![]()
Sprawdziłbym stan akumulatora
Pozdrawiam
![]() |
#2093 |
ford::beginner
![]() Imię: Grzegorz
Model: Escape Titanium AWD
Silnik: 2,0 benzyna
Rocznik: 2020
|
![]()
12,07V - mało jeździłem , dużo Forscanem się bawiłem ... może to powód.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
ford , mondeo mk5 , navigacja |
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|