![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#161 |
ford::beginner
![]() Imię: Karol
Model: Kuga mk1 AWD
Silnik: 2.0 TDCI 163 km
Rocznik: 2012
|
![]()
Hej, chciałbym zamontować światła do jazdy dziennej fabryczne. Orientuje się ktoś ile kosztuje taka usługa w aso(części+robocizna) ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
ford::amateur
![]() Imię: Damian
Model: Kuga
Silnik: 2.5 t
Rocznik: 2009
|
![]()
Witam . Widzę że temat był już wałkowany ale mam taki temat, kupiłem orginalne ledy do Kugi mk1 na allegro , w aso kupiłem wiązkę czujniki parkowania + led ale i tak nie pasuje. Wiec musze jednak podpiąć się w instalacje potrzebuje schemat, podeśle ktoś ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
![]() Zarejestrowany: 04-06-2014
Model: FORD KUGA
Silnik: 2.0 TDCI 140KM
Rocznik: 2011
|
![]()
Witam, również podłączam się z prośbą o instrukcję jak zrobić instalację do oryginalnych led do forda kugi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
![]() Imię: Arturo
Model: KUGA
Silnik: 2.0
Rocznik: 2008
|
![]()
Czytam próbuję . Strony przewertowane.
Mam Kugę 2008 rok . Ledy oryginał, przełącznik auto , czujnik zmierzchu i deszczu. W pinach 1 i 26 są kable . Przełącznik w pozycji 0 nic się nie pali w pozycji auto zależne od zmierzchu . Mijania pozycyjne i ledy . Gdy dołożę bezpieczniki 113 , 135 , przekaźnik pozycji auto palą się ledy , pozycyjne i tylko jedne światło prawe mijania. ?? Liczyłem na to że w pozycji auto będą mi się światła mijania palić 70% a po zmierzchu 100%. Tak jak w opisach na forum. Jednakże co zrobić by w pozycji auto paliły się tylko oryginalne ledy i pozycyjne a po zmierzchu dołączały światła mijania . I czy tak nie powinno być . |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Junior Moderator
![]() Zarejestrowany: 09-09-2004
Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2008
|
![]()
te "ledy oryginał" cuś na oryginał nie wyglądają bo czytamy tu o "pozycyjnych" a ich przy ledach nie powinno być, za pozycyjne robią przyciemnione ledy, także nie wiadomo do końca, kto i co tam w tej kudze przyrzeźbił...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
![]() Imię: Artur
Model: Kuga Mk 1
Silnik: 2.0 136ps
Rocznik: 2011
|
![]()