![]() |
|
Dołącz teraz!
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
![]() |
#31 |
ford::average
![]() Zarejestrowany: 17-09-2016
Model: Mondeo Mk5
Silnik: 2.0 TDCI 180KM
Rocznik: 2018
|
![]()
No właśnie, próbowałeś wogóle chwycić ten hak w rękę i go złożyć lub rozłożyć. Bo może on nie jest w swoim krańcowym położeniu i nie wie czy ma się schować czy rozłożyć. Nie bój się, ręką go nie urwiesz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
ford::beginner
![]() Imię: Kamil
Model: Ford Mondeo MK5
Silnik: Diesel
Rocznik: 2015
|
![]()
NIE CYTUJEMY CAŁYCH POSTÓW W ODPOWIEDZI, A ZWŁASZCZA GDY ZNAJDUJĄ SIĘ BEZPOŚREDNIO NAD TWOIM !!!!!
MOŻNA UŻYĆ JESZCZE FUNKCJI "CYT. SELEKTYWNY" (część tekstu zaznaczonego) Próbowałem dzisiaj i niestety nie działa. Dzieje się tak, jak na filmie. [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Cały czas słychać pikanie. Po naciśnięciu dwa razy guzika słychać jakby zwalniała się blokada i jakby chciał ruszyć, ale tego nie robi. Słychać go na filmie. Stukałem różnymi młotkami w różnych miejscach. Ciągnąłem, ruszałem i nic. Na wyświetlaczu pojawia się info „hak holowniczy odblokowany. Holowanie zabronione”. Hak DS7J-19J203-BC Nie mam pomysłu nawet gdzie mam się z tym zgłosić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ostatnio edytowane przez SRS ; 21-01-2025 o 22:58 |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
![]() Cytat:
Raczej sensowny warsztat. Trzeba pamiętać, iż może być uszkodzona część co najmniej "słabo dostępna"... Więc należy miec opcję ew. na używkę w sensownych piniądzach albo z góry przemyślaną decyzję, że "na razie może być to rozmontowane aż coś się wymyśli"...
![]() |
![]() |
#34 |
|
![]()
NIE CYTUJEMY CAŁYCH POSTÓW W ODPOWIEDZI, A ZWŁASZCZA GDY ZNAJDUJĄ SIĘ BEZPOŚREDNIO NAD TWOIM !!!!!
MOŻNA UŻYĆ JESZCZE FUNKCJI "CYT. SELEKTYWNY" (część tekstu zaznaczonego) Tak - zgadzam się. Tylko szukam takiego warsztatu, który się czymś takim zajmuje. Ty działasz z tymi hakami, czy tylko doradztwo? Też totalnie się na tym nie znam i nawet nie mam pomysłu co mogło ulec uszkodzeniu. To pierwszy hak w moim życiu. Ostatnio edytowane przez SRS ; 21-01-2025 o 22:58 |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
![]() Cytat:
W katowicach takie rzaczy odsyłam do [Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ] Jak mają lepszy nastrój to przyjmują...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
![]() |
![]() |
#36 |
|
![]()
Wygląda na to, że to hak marki Bosal. Czy ktoś z Was wie, czy ma on możliwość „awaryjnego” składania/rozkładania właśnie w takich sytuacjach?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|