![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#2101 |
|
ford::average
![]() Imię: Michał
Model: Mondeo MkIV Silver X Panther Black
Silnik: 1,8 TDCI 125 KM
Rocznik: 2008
|
Przede wszystkim to jest kwestia indywidualna gustu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja ostatnio znalazłem ciekawa wariacje orginału Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. na aucie powinny wygladac zajebiaszczo przy panther black Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. gdzies ok czerwca skoncza mi sie obecne opony i bedzie przesiadka na 17 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. W domu sobie "przymierzyłem" w PS , i wygladaja rewelacyjnie na czarnym aucie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Z tym ze producent to jakis max mexico na aukcji podany jest wiec, na bank podróba ale to bzik ciekawe jak z wytrzymałaościa tych felg, 500 sztuke.
Ostatnio edytowane przez Misiecki ; 09-03-2011 o 13:19 |
|
|
|
|
|
#2102 |
|
![]() Zarejestrowany: 16-06-2010
Model: Passat B7
Silnik: 1.4 TSI 160KM
Rocznik: 2014
|
To fordowskie czy tylko dekielek pasował? Jakiś numer, jak można znaleźć takie felgi? Podobne, nie te same, to Mak Magnum, ale strasznie drogie. Szukam jednak czegoś tańszego, niż 1000 PLN/szt. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#2103 |
|
|
Wiesz co jakas firma sobie poprawila orginał czyli podbróba ale mi sie zajebiaszczo podobaja Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tylko kwestia pozostaje jedna, jakosc tych felg ..... Info na PM poszło.
Ostatnio edytowane przez Misiecki ; 09-03-2011 o 13:20 |
|
|
|
|
|
#2104 |
|
|
Okay, doszliśmy do porozumienia co do tych felg. Ja tam odpuszczam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
#2105 |
|
|
No dokladnie , czyli pass całkowicie ale wygladaja świetnie heh Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#2106 |
|
|
No dobrze, to tak podsumowując, raz jeszcze od czego zaczynam:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Przeróbki, o jakich myślę, to: * Dezent RI dark: Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. * Oxigin OX 16: Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. * Borbet MA: Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. * Alutec Xplosive: Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. * Dezent RB dark: Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja już chyba jestem zdecydowany, ale jakby ktoś miał ochotę jeszcze skomentować i powiedzieć, co sądzi o tych propozycjach, to z góry dziękuję. Wiadomo, są różne gusta, jednym podobają się szprychy, innym ramiona jak wyżej.
|
|
|
#2107 |
|
![]() Imię: Wojtek
Model: FOCUS ST
Silnik: 2.0 Ecoboost
|
Moim zdaniem najfajniejszy Borbet
|
|
|
|
|
|
#2108 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 21-12-2007
Model: mondeo mk IV
Silnik: 1,6
Rocznik: mikołaj '07
|
borbet ,alutec... albo nowe paffcia
|
|
|
#2109 |
|
ford::professional
![]() Zarejestrowany: 05-03-2004
Model: C-MAX MK2, S-MAX MK2
Silnik: 1.6EB, 2.0EB
Rocznik: 2011, 2017
|
borbet
...btw, niedawno spotkałem czarną perłę na takich felgach:
"...szybkości jazdy drogowej nie mierzy się prędkością ani czasem. Mierzy się ją ryzykiem. To ono wyznacza granicę. Jeśli ryzykujesz na drodze, obojętnie ile pokazuje licznik – jesteś lekkomyślnym frajerem " [K. Hołowczyc] |
|
|
|
|
|
#2110 |
|
ford::advanced
![]() Imię: Piotr
Model: Galaxy Mk3
Silnik: 1.6EB 160 KM
Rocznik: 2011
|
Co do tych ze zdjęcia wyżej, to są chyba DOTZ... A co do tych które omawialiście na początku tej strony - podobne ma jeszcze w ofercie MS Design... ale chyba tylko 20-calowe.
Ostatnio edytowane przez FrogsterPL ; 09-03-2011 o 19:07 |
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| mondeo mk4 , reflektor , stylizacja , tuning , xenon |
|
|